- Hotel Haarlem

dé plek voor duurzaam vergaderen

Zakelijke bijeenkomsten met een persoonlijk tintje

Mede door de perfecte ligging en zeer goede bereikbaarheid is Hotel Haarlem de ideale locatie voor het geven van trainingen, het houden van vergaderingen, productpresentaties, meerdaagse conferenties, brainstormsessies, roadshows, personeelsfeesten en alle andere mogelijke evenementen met of zonder feestelijk karakter. Hotel Haarlem telt 14 multifunctionele zalen tot maximaal 1000 personen.

14 inspirerende zalen en een enthousiast Sales team

 • Vergaderingen - Hotel Haarlem

  Vergaderingen

  Hotel Haarlem is de perfecte locatie voor het houden van zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, meerdaagse conferenties, seminars, trainingen, productpresentaties of het organiseren van beurzen.

  Lees meer
 • Congressen - Hotel Haarlem

  Congressen

  Wij bieden u alle luxe en comfort om uw congres tot een succes te maken. Van kleine tot grote groepen, van een eendaags tot meerdaags congres. Wij maken het mogelijk.

  Lees meer
 • Feest op maat - Hotel Haarlem

  Feesten op maat

  Wij maken elk feest bijzonder. Door uitgebreid uw wensen te bespreken, maken wij elk feest persoonlijk en op maat gesneden. Zodat u optimaal kunt genieten tijdens uw feest.

  Lees meer
 • Sport - Hotel Haarlem

  Sportfaciliteiten

  Hotel Haarlem heeft veel ervaring met het onderbrengen van sportploegen. Met (jaarlijks) terugkomende toernooien als Haarlemse Honkbalweek, Basketbalweek en Coca Cola Cup zit het Hotel een aantal weken per jaar vol met sporters en sportploegen.

  Lees meer
 • Diner - Hotel Haarlem

  Diner

  Dineren bij Hotel Haarlem is een combinatie van heerlijk eten, een perfecte kwaliteit, een eerlijke prijs en een unieke ervaring, die wij graag met u willen delen. De gerechten van onze kaart zijn te bestellen vanaf 11:30 uur tot 23:00 uur

  Lees meer
 • Buffetten - Hotel Haarlem

  Buffetten

  Vanaf 30 personen kunnen wij in één van onze zalen een uitstekend en zeer uitgebreid buffet verzorgen. Uiteraard kunnen wij ook een buffet-op-maat voor u samenstellen, u hoeft ons alleen uw wensen door te geven.

  Lees meer