Direct naar de contentDirect naar de footer

Kids

Met de kids erop uit! In Haarlem en omgeving is genoeg te doen en te ontdekken. Een gezinsuitje, informatief een dagje uit? Er is genoeg! Ontdek Haarlem. Combineer uw verblijf met een overnachting in ons hotel. Samen met uw gezin kunt u heerlijk overnachten op onze familiekamers.

Het natuurspeeleiland

Het natuurspeeleiland

Voor ruige rakkers!
Het Natuur Speeleiland Haarlem staat voor een ‘buitengewoon’ avontuur waarbij de kinderen actief buiten speel plezier beleven en de natuur beter leren kennen. Op het Natuur Speeleiland hebben zij deze ruimte gecreëerd voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar. Zintuigen worden geprikkeld doordat kinderen samen of zelfstandig op ontdekkingstocht kunnen gaan en de natuur leren kennen.

Over natuurspeeleiland
Speelparadijs voor kinderen

Speelparadijs voor kinderen

Spelen, spelen, spelen...
In dit speelparadijs vind je leuke en spectaculaire attracties voor kinderen van 0 tot 12 jaar. Er zijn gigantische klim en klautertoestellen, vol uitdagende tunnels en geheime gangetjes en natuurlijk de bekende ballenbakken, superlego, trampolines en luchtkussens.

Stellingmolen de Adriaan

Stellingmolen de Adriaan

Deze stellingmolen is nu ingericht als museummolen. U kunt hier onder de leiding van een gids en aan de hand van modellen en visuele presentaties veel te weten komen over de geschiedenis van De Adriaan en andere Nederlandse Molen. Vanaf de stelling heeft u een fantastisch uitzicht op de skyline van Haarlem

Meer informatie
  • Nemo science museum

    In NEMO Science Museum ontdekt iedereen, van jong tot oud, hoe fascinerend wetenschap en technologie zijn. Op vijf verdiepingen vol tentoonstellingen, experimenten, demonstraties en workshops ervaren bezoekers hoe bijzonder alledaagse dingen zijn.

  • Dierentuin Artis

    Artis is de dierentuin van Amsterdam, en de oudste dierentuin van Nederland. In Artis komen natuur, cultuur en erfgoed samen. Elke boom, elk dier, elk gebouw, elke microbe, elke planeet vertelt een eigen verhaal. Ontdek dierentuin Artis!

Speelparadijs voor kinderen

Speelparadijs voor kinderen

Linnaeushof is een recreatie- en attractiepark gevestigd in het Noord-Hollandse Bennebroek. Linnaeushof staat bekend als Europa's grootste speeltuin. Kenmerkend is dat er geen elektronische apparaten of achtbanen aanwezig zijn, maar de bezoekers alle attracties zelf in beweging moeten brengen. In totaal zijn er rond de 350 speeltoestellen verspreid over de Kleuterspeeltuin en de Grote speeltuin.

Meer informatie
Alles in het klein!

Alles in het klein!

Madurodam vertelt de grote verhalen van Nederland. Bij Madurodam beleef je spelenderwijs waar een klein land groot in is. Het wereldberoemde themapark in Den Haag laat de grote verhalen achter de vele Hollandse miniatuurgebouwen tot leven komen. In Madurodam is er veel te zien en er vooral heel veel om sámen te doen met het hele gezin.

Een kijkje op Schiphol

Een kijkje op Schiphol

De Behind the Scenes multimedia tour geeft je een kijkje achter de schermen van de luchthaven. De tour brengt je op plekken waar je normaal gesproken niet komt. Hierbij kun je denken aan de brandweer, de sneeuwvloot, de grote hangars, het platform op Schiphol Oost en nog veel meer.

Ontdek Schiphol behind the scenes