Direct naar de contentDirect naar de footer

Bar regels

Onze bar en lobby is geopend van maandag tot en met zaterdag van 08:00 t/m 01:00 uur. Op zondag is de bar geopend vanaf 09:00 uur tot 00:00 uur. De bar en lobby zijn vanaf 22:00 uur uitsluitend bestemd voor hotelgasten. Op aangeven van de barman zal de laatste ronde worden aangekondigd.

Voor uw en onze veiligheid worden er door beveiligingscamera’s beelden opgenomen en bewaard volgens richtlijnen van de AVG.

Minimum leeftijd is tenminste 18 jaar (in jaren en gedrag).

U mag zich niet schuldig maken aan ongewenste intimiteiten, racisme, discriminatie, of ongewenst gedrag

Dronken, aangeschoten of onder invloed van drugs uitziende personen krijgen geen toegang.
Buitensporig consumptie van alcohol is niet toegestaan. Wij behouden ons het recht u geen alcohol meer te schenken.

Bij constatering van het gebruik en/of bezit van soft- en harddrugs en/of wapens zal direct de politie ingeschakeld worden.

Kleding die aansluit bij de dresscode van de beoogde doelgroep is verplicht.

Bij niet meewerkend of onprettig gedrag wordt u verzocht de gelegenheid te verlaten. Overlast veroorzakend gedrag, leidt tot ontzegging van de toegang voor de duur van 2 jaar. Indien nodig zal de politie ingeschakeld worden.

Wij houden ons het recht voor om groepen groter dan 6 personen te weigeren. Bij besloten partijen houden wij ons het recht u de toegang te weigeren.

Het is niet toegestaan om binnen of op het terras zelf meegebrachte consumpties te nuttigen.

Als gast draagt u zelf de verantwoordelijkheid over persoonlijke eigendommen. Van der Valk Hotel Haarlem is niet verantwoordelijk bij vermissing en/of beschadiging van persoonlijke eigendommen.

Bij het niet naleven van de huisregels, kan er worden overgaan tot het ontzeggen van de toegang voor een nader te bepalen periode. Wanneer u de toegang is ontzegd kunnen wij niet direct met u hierover in discussie. Voor vragen of klachten graag een reactie naar facility@haarlem.valk.nl.

BIRDY'S BAR

BIRDY'S BAR

De nieuwe Birdy's bar is geopend. De volledig gerenoveerde hotelbar geeft door zijn panoramische ramen een heerlijk gevoel van ruimte.

Bij binnenkomst ziet u direct onze trots, de eyecatcher, de goud gekleurde ovale bar met daarboven een 10 meter grote lamp. De sfeervolle openhaard en heerlijke lounge geven een thuis gevoel.

Lees verder