Direct naar de contentDirect naar de footer

Beachclub hotel Zandvoort

Een weekendje weg of een paar dagen heerlijk ontspannen? Dan biedt ons luxe beach hotel Zandvoort perfecte faciliteiten en heerlijk ruime kamers tegen een voordelig tarief. Vanuit ons hotel kunt u het gezellige Zandvoort goed bereiken met de fiets, het openbaar vervoer, of met de auto. Wilt u de auto liever laten staan? Dan kunt u gebruik maken van onze ruime gratis parkeerplaats met tevens oplaadpunten voor elektrische auto's. Naast sfeervolle kamers vindt u in ons Van der Valk Haarlem hotel een goed restaurant met een uitgebreide menukaart en een gezellige bar, waar u terecht kunt voor een hapje en een drankje na een dag op het strand van Zandvoort.

De omgeving verkennen vanuit ons beach hotel Zandvoort

Uiteraard kunt u genieten van de zon, het strand en het water op het strand van Zandvoort. Ook voor de beoefenaars van watersporten, zoals surfen en parasailen, biedt Zandvoort perfecte golven. Wilt u tijdens uw verblijf een middagje winkelen? Dan bent u na een wandeling van krap 20 minuten vanaf ons beach hotel Zandvoort in het gezellige centrum van Haarlem. Maak hier een wandeling door het historische centrum, of ontspan op een terrasje aan het water. Ook een bezoek aan het bruisende Amsterdam behoort uiteraard tot de mogelijkheden! De luchthaven Schiphol ligt op een steenworp afstand vanaf ons hotel. Zo kunt u een overnachting prima combineren met de start van uw vakantie en hoeft u niet in de file te staan om uw vlucht op tijd te halen.

Met kinderen ons nabije Zandvoort beach hotel bezoeken

Natuurlijk is een bezoek aan het strand van Bloemendaal of Zandvoort altijd een belevenis op zich! Ook Nemo in Amsterdam en attractiepark de Linnaeushof zijn een bezoek meer dan waard. Heeft u zin om kennis te maken met bijzondere dieren? Dan bent u met het openbaar vervoer snel bij de Amsterdamse dierentuin Artis. Laat de auto bij ons staan, dat scheelt u zoeken naar een (vaak dure) parkeerplaats in het centrum van Amsterdam. Wij geven u graag tips wat betreft leuke recreatie in de omgeving van ons Beach hotel Zandvoort en bieden voordelige maaltijden voor kinderen. Boek uw verblijf in ons beach hotel Zandvoort zo vroeg mogelijk om te profiteren van voordelige tarieven.