Direct naar de contentDirect naar de footer

Frans restaurant Haarlem

Bij Van der Valk eet u lekker en gezellig

Bent u in Haarlem op zoek naar een lekker eten? Houdt u van gerechten die vers zijn bereid met lokale producten? Bij voorkeur ook nog eens een Frans restaurant in Haarlem? Dan is het restaurant van het Van der Valk Hotel Haarlem exact waar u naar op zoek bent. Op slechts tien minuten van het centrum van de stad nabij de N205 vindt u ons restaurant met gezellig terras terug. Met gratis parkeergelegenheid en een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding is brunchen, lunchen en dineren in ons Van der Valk Hotel Haarlem een uitstekend idee.

FRANS RESTAURANT IN HAARLEM: OPEN VOOR IEDEREEN

Ons Frans restaurant in Haarlem biedt een à la carte menu aan, gebaseerd op de basis van de Franse keuken. Daarnaast bieden we een uitgebreide selectie aan voor kinderen en natuurlijk ook de nodige specialiteiten uit andere streken van de wereld. Zo kan iedere gast wel iets naar wens op de kaart terugvinden. Bent u met de kinderen in Haarlem op zoek naar een Frans restaurant in Haarlem? Dan krijgen deze een leuke kleurplaat zodat u tijdens het eten wat rust hebt. Naderhand valt deze kleurplaat bij de receptie in te ruilen voor een leuk cadeautje. Hebt u uw hond meegenomen naar Haarlem? Ook deze is welkom in ons restaurant! Kortom: Frans restaurant? Haarlem biedt meer dan genoeg!

SPECIALE WENSEN EN VERBLIJF

Een Frans restaurant in Haarlem combineren met een verblijf? Bekijk dan vast en zeker ook onze arrangementen inclusief diner. Reserveer nu voor ontbijt, lunch of diner of boek een kamer. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons hotel!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod