Direct naar de contentDirect naar de footer

Goedkoop eten Haarlem

Goedkoop eten? Haarlem heeft het allemaal!

En bent u voor het plezier of voor zaken in de omgeving van Haarlem? Dan zoekt u vast een leuk restaurant om een hapje te eten. Een gastronomisch hoogtepunt voor een klein budget is echter niet altijd gemakkelijk te vinden.

Goedkoop eten in Haarlem mét hoge kwaliteit is echter zeker niet onmogelijk. Op slechts tien minuten ten zuiden van de Grote Markt in Haarlem vindt u het Van der Valk Hotel Haarlem. Om goedkoop uit te eten in Haarlem bieden wij heel wat opties. Dineren, ontbijten, een lunch of een brunch? Het kan allemaal.

GOEDKOOP ETEN IN HAARLEM: VOOR ELK WAT WILS

Het restaurant van het Van der Valk Hotel Haarlem staat bekend om zijn uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding, veelzijdigheid en oog voor service. Ons keukenteam werkt enkel met verse gerechten en staat voor u klaar vanaf 12.00 uur tot 23.00 uur op elke dag van de week. Lekker en goedkoop eten in Haarlem op welk moment dan ook kan in het Van der Valk Hotel Haarlem. De basis van onze menukaart is de traditionele Franse keuken, maar er is ook een ruime selectie aan specialiteiten uit andere keukens. Op die manier kunt u genieten van de klassiekers en af en toe iets nieuw uitproberen. Goedkoop eten in Haarlem is nog nooit zo lekker geweest.

IEDEREEN IS WELKOM BIJ ONS RESTAURANT IN HAARLEM

Goedkoop eten? Haarlem biedt veel mogelijkheden. En bent u met de kinderen op stap? Dan is goedkoop eten in Haarlem waarschijnlijk nog meer een prioriteit. Niet alleen bieden wij ook een aangepaste kaart voor de kinderen, maar bovendien meer dan voldoende mogelijkheden om hen bezig te houden. Ze kunnen een kleurplaat inkleuren die later bij de receptie in te ruilen valt voor een leuk cadeautje.

Wist u overigens dat ook honden welkom zijn in ons restaurant op vaarwaarde dat ze zijn aangelijnd? Hebt u nog speciale wensen door een dieet of allergie? Laat het ons dan weten en ons keukenpersoneel doet er alles aan om aan uw wensen tegemoet te komen.

Goedkoop eten in Haarlem combineren met een verblijf? Bekijk dan ook onze arrangementen, inclusief diner. Reserveer nu voor ontbijt, lunch of diner of boek een kamer.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod