Direct naar de contentDirect naar de footer

Goedkoop hotel Haarlem

De binnenstad van Haarlem heeft haar historische karakter behouden. De Sint-Bavokerk, de Grote Markt, het Frans Hals Museum en talrijke andere bezienswaardigheden zijn een bezoek meer dan waard! Goedkoop overnachten in Haarlem? Dat is zeker mogelijk! Zoek op de website van Van der Valk Haarlem naar voordelige arrangementen en goedkope last minute aanbiedingen. Goedkoop overnachten Haarlem en verblijven in een luxueus hotel gaan bij Van der Valk hand in hand

GOEDKOOP OVERNACHTEN NABIJ HAARLEM CENTRUM

Ons hotel is gelegen aan de zuidoostelijke rand van Haarlem, nabij rijksweg N205. De binnenstad van Haarlem hoeft u niet in te rijden om ons hotel te vinden. Lang rondrijden voor een parkeerplaats hoeft ook niet, want ons hotel beschikt over een ruime gratis parking! Vanuit ons hotel rijdt u in minder dan 10 minuten naar het stadscentrum.

VOORZIENINGEN TIJDENS GOEDKOOP OVERNACHTEN HAARLEM

Van der Valk Haarlem verrast u met een brede waaier aan faciliteiten. Onze shuttleservice brengt u naar het stadscentrum of het station van Haarlem. Wenst u de omgeving op de fiets te verkennen? Dat is mogelijk met een gehuurde e-bike of standaard fiets van ons hotel. Wilt u uw lichaam in vorm houden? Maak gratis gebruik van het Anybody Health Center op de 5de etage. Als u met de voltallige familie op vakantie bent, wilt u misschien samen op één kamer slapen? Dat is mogelijk in onze familiekamers, waar u met 3, 4 of 6 personen terecht kunt. We beschikken eveneens over een familie-appartement voor 6 personen. Geniet van een ongestoorde nachtrust in onze modern ingerichte kamers en thematische suites. Elke kamer en suite is voorzien van gratis wifi en een balkon of terras. Ook met een voordelig arrangement of een last minute aanbieding mag u volop van al deze voorzieningen profiteren. Goedkoop overnachten Haarlem, maar in een heel gerieflijk hotel!

WELKOM IN ONS RESTAURANT EN ONZE BAR

Op vakantie zijn betekent ook lekker gaan eten. 's Morgens begint u de dag energierijk met ons uitgebreide ontbijtbuffet. Voor de lunch kiest u uw favoriete gerecht uit onze gevarieerde lunchkaart. Ook voor het à la carte diner 's avonds hebt u een ruime keuze uit de heerlijke gerechten op onze menukaart. In onze sfeervolle bar geniet u van een hapje en een drankje bij gezellige muziek. Goedkoop overnachten Haarlem in een luxueuze omgeving? Daarvoor moet u bij Van der Valk Haarlem zijn!