Direct naar de contentDirect naar de footer
Muiden
Muiden

Hotel Beverwijk

Wilt u graag een leuk weekendje weg in een hotel Haarlem, Beverwijk of omgeving? Dan bent u bij het Van der Valk hotel in Haarlem op het juiste adres. Dit hotel bevindt zich op slechts 20 minuten rijden van het centrum van Beverwijk. Het Haarlem hotel biedt 315 comfortabele kamers en suites, die aan de laatste trends zijn aangepast. Wat een groot voordeel van dit hotel Beverwijk en omgeving is, is dat het een parkeerterrein heeft dat gratis is voor hotelgasten. Dankzij deze extra service kunt u zonder extra kosten uw auto parkeren en zelfs uw auto laten opladen! Op het parkeerterrein bevinden zich vier tesla-oplaadpunten en een normaal oplaadpunt. Zo kunt u ook met uw elektrische auto op het parkeerterrein terecht.

BOEK EEN HOTEL BIJ BEVERWIJK

FACILITEITEN VAN DIT OMGEVING BEVERWIJK HOTEL

Dit omgeving Beverwijk hotel heeft vele faciliteiten om van uw verblijf een zo fijn mogelijke ervaring te maken. Zo is er tijdens uw verblijf in dit hotel Beverwijk en omgeving geen excuus om niet te sporten! Als hotelgast heeft u gratis toegang tot het Anybody Health Center. In deze fitnessruimte vindt u alles om uw lichaam te trainen. Wilt u liever een groepsles volgen? Dan is dit uiteraard ook mogelijk. Het lesrooster kunt u vinden bij de receptie van de sportschool. Ook kunt u daar terecht om te genieten van de zonnebank. Wilt u heerlijk ontspannen in de sauna? Dan behoort ook tot de mogelijkheden. In de saunaruimte kunt u gebruik maken van een tienpersoons sauna, van de zeven persoons stoomcabine en van een infra-rood cabine. Er zijn ook koude douches, een koude stortdouche, een stortemmer en loungestoelen om te ontspannen. Het is dus een uitstekende manier om te ontspannen in dit hotel Beverwijk.

ER OP UIT IN DE OMGEVING VAN DIT HOTEL BEVERWIJK EN OMGEVING

Wilt u tijdens uw verblijf in dit hotel Beverwijk en omgeving graag een aantal activiteiten ondernemen? Er is meer dan genoeg in de omgeving te doen! Zo bevindt het hotel zich op 20 minuten loopafstand van het centrum van Haarlem. Hier vindt u vele grachtjes, hofjes en straatjes met leuke winkels. Wilt u graag kunst en cultuur opsnuiven? In het Frans Hals museum zijn diverse schilderijen te bewonderen. Het hotel Beverwijk, of beter genaamd Hotel Haarlem, bevindt zich dichtbij de kustplaatsen Zandvoort en Bloemendaal. Daar kunt u heerlijk over de boulevard struinen. Wij wensen u een fijn verblijf in het hotel!