Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Haarlem Centrum

Haarlem is beslist een stad die u gezien moet hebben! Bezichtig de historische binnenstad met haar talrijke pleintjes, grachten, hofjes en kerken. Wenst u te overnachten in een hotel in Haarlem centrum? Hotels in Haarlem centrum liggen vaak in drukke en lawaaierige stadswijken met weinig parkeergelegenheid. In plaats van een hotel centrum Haarlem kiest u beter voor een hotel aan de rand van de stad. Van der Valk Haarlem ligt ten zuidoosten van het stadscentrum. Vanuit ons hotel hoeft u nog geen 10 minuten te rijden tot in de binnenstad. Waarom een lawaaierig hotel Haarlem centrum boeken als u in een nabijgelegen hotel comfortabeler overnacht?

EVEN GOED ALS EEN HOTEL HAARLEM CENTRUM MET 4 STERREN

We bieden u minstens evenveel comfort als een hotel Haarlem centrum dat 4 sterren bezit. Maak gebruik van de vele faciliteiten die ons hotel u biedt. Wilt u op de fiets Haarlem verkennen? Wij verhuren u graag een e-bike of een standaardfiets. U geraakt ook in Haarlem met onze shuttleservice, die u naar de binnenstad of naar het station brengt. Wie graag fitnest, kan gratis terecht in het Anybody Health Center op de 5de etage van ons hotel. Met het voltallige gezin op vakantie? Wij beschikken over 3-persoons-, 4-persoons- en zelfs 6-persoonskamers, zodat u samen met uw kinderen in één kamer kunt overnachten. Op al onze 315 modern ingerichte kamers en luxe suites beschikt u over gratis wifi en een balkon of terras. Waarom een hotel Haarlem centrum boeken? Van der Valk Haarlem biedt u al wat u nodig hebt!

GENIET OOK VAN ONZE VERRUKKELIJKE MAALTIJDEN

U moet niet naar een hotel Haarlem centrum trekken om lekker te kunnen eten. Ons keukenteam legt u in de watten. 's Morgens mag u smullen van ons ontbijtbuffet. 's Middags bent u in ons restaurant welkom voor een à la carte lunch. 's Avonds mag u verrukkelijke gerechten kiezen uit onze gevarieerde menukaart. Logeren in een hotel Haarlem centrum? Van der Valk Haarlem is een uitstekend alternatief!