Direct naar de contentDirect naar de footer

Ontbijtbuffet Haarlem

EEN GEZONDE START VAN DE DAG MET EEN UITGEBREID BUFFET.

Een uitstapje naar Haarlem maken is altijd een goed idee. Het is een authentieke stad met heel wat bezienswaardigheden en mogelijkheden om bijvoorbeeld te gaan winkelen. Bent u een weekendje weg richting Haarlem of bent u er voor zaken? Dan is het natuurlijk belangrijk om de dag goed in te zetten met bijvoorbeeld een ontbijtbuffet. Het ontbijtbuffet in het Van der Valk hotel in Haarlem is dan exact wat u zoekt. Uitgebreide keuze, rustig gelegen en met gratis parkeergelegenheid. Op slechts tien minuten van de Grote Markt te Haarlem vindt u deze kleine oase

HOE BEREIKT U ONS ONTBIJTBUFFET?

Het ontbijtbuffet van Hotel Haarlem staat bekend om het ruime keuze. Hoe kunt u dit luxe ontbijtbuffet bereiken? Met de auto neemt u op de N205 de afslag Haarlem Zuid/Zandvoort en slechts enkele honderden meters verder ligt Hotel Haarlem. Ook met het openbaar vervoer kunt u Hotel Haarlem snel bereiken vanuit het centrum van de stad.

ONS KEUKENTEAM STAAT VOOR U KLAAR

Wat mag u verwachten van het ontbijtbuffet? Een uitgebreid aanbod dat van maandag tot vrijdag geserveerd wordt vanaf 06.00 uur ’s morgens tot 10.30 uur. Komt u voor een ontbijtbuffet op zondag? Dan kunt u in Hotel Haarlem terecht van 07.00 uur tot 11.00 uur. Wij serveren vers afgebakken brood, petit pains, croissants, krentenbollen, mini-muffins en meer. Liever vers fruit of een heerlijke gerookte zalm? Misschien gebakken spel of pancakes? Ons ontbijtbuffet biedt voor ieder wat wils. Reserveer nu voor ontbijt, lunch of diner of boek een kamer.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod