Direct naar de contentDirect naar de footer

Overnachten in Zandvoort

Denk ook aan Van der Valk hotels om te overnachten in Zandvoort

Wie op zoek is naar een geschikte plaats om te overnachten nabij Zandvoort, kan terecht bij Van der Valk Haarlem. Ons hotel ligt op slechts een tiental kilometer van het centrum van Zandvoort. Van der Valk Haarlem telt niet minder dan 315 kamers en suites. U kunt er gratis parkeren en bent niet ver verwijderd van het historische centrum van Haarlem. Overnachten in Zandvoort of omgeving? Overweeg ook eens Van der Valk Haarlem!

GROTE LUXE BIJ VAN DER VALK HAARLEM

Van der Valk Haarlem geeft zijn klanten de gelegenheid om in alle luxe te overnachten dichtbij Zandvoort en de kust. Van der Valk Haarlem biedt zowel hotelkamers als suites aan. U kunt hotelkamers boeken voor één tot zes personen. Bekijk in ons aanbod eveneens de zeer luxueuze suites! U hebt bovendien de keuze uit een uitgebreid aanbod aan arrangementen. Ons restaurant staat open voor alle hotelgasten die van een heerlijk ontbijtbuffet, een smakelijke lunch of een uitgebreid diner willen genieten.

VOOR EEN ONTSPANNENDE VAKANTIE AAN ZEE: OVERNACHTEN NABIJ ZANDVOORT

Bij Van der Valk Haarlem kunt u overnachten vlakbij Zandvoort en de kust. Ideaal als u met uw gezin wilt genieten van een rustgevende vakantie aan zee en bovendien de luxe van een comfortabel hotel wilt ervaren. Met het openbaar vervoer bent u binnen een half uur op het strand. Ook een fietstochtje vanuit het hotel naar de duinen en het centrum van Zandvoort is een aanrader. In de buurt van Van der Valk Haarlem vindt u meerdere bezienswaardigheden. Het hotel is gelegen aan de rand van de prachtige stad Haarlem, bekend om zijn oude historische panden en schilderachtige grachten. Neem het openbaar vervoer en u bent in een oogwenk in de stad. In de aangename winkelstraten kunt u uitgebreid uw aankopen doen. Vergeet ook niet om een bezoek te brengen aan het Frans Hals museum of één van de andere interessante musea die Haarlem rijk is. Voor wie luxueus wil overnachten in Zandvoort of omgeving, is er slechts één adres: hotel Van der Valk te Haarlem!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod