Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant Bloemendaal

Bloemendaal is een van de leukste stranden aan de Nederlandse kust. Hier kunt u genieten van zon, zee en strand, omringd door leuke beach clubs en bijzondere bars. Uiteraard is de kust bij Bloemendaal ook bijzonder geschikt voor leuke activiteiten, waarover we u later graag meer vertellen. Na een dag aan het strand is het heerlijk om te ontspannen met een heerlijk en voordelig diner in ons restaurant Bloemendaal. Hier bieden wij u een zeer uitgebreide menukaart. Uiteraard bieden wij tevens verse en lekkere gerechten voor personen die vegetarisch willen eten. Heeft u bijzondere wensen voor uw etentje in ons restaurant Bloemendaal? Dan horen wij dat graag!

Eten in ons restaurant Bloemendaal en voordelig luxe logeren

Wanneer u een overnachting boekt in ons hotel kunt u in de ochtend een culinaire start maken met de dag in ons restaurant Bloemendaal. Wij presenteren een vers bereid en zeer uitgebreid ontbijtbuffet in een luxe omgeving. Uiteraard maken wij graag uw favoriete ontbijtgerechten voor u klaar! Ook de lunch en het diner kunt u gebruiken in ons sfeervolle restaurant Bloemendaal. Onze chefs werken met verse en zoveel mogelijk lokale producten bij het bereiden van een goede maaltijd. Geniet van ons uitgebreide a la carte menu, of kiest u liever voor een voordelig meergangenmenu? Geniet na het diner van een cocktail of een ander drankje in onze hotelbar. Zo sluit u de dag ontspannen af.

Recreatie bij ons restaurant Bloemendaal

Houdt u van watersport? Dan kunt u kiezen uit verschillende activiteiten op het strand bij Bloemendaal. Zo kan men hier parasailen of surfen, of natuurlijk heerlijk zwemmen. Wilt u voor het diner in ons restaurant Bloemendaal gezellig winkelen in een leuke stad? Dan is Haarlem snel te bereiken van uit ons hotel met restaurant. Indien u in ons hotel blijft logeren heeft u de beschikking over een ruime kamer tegen een zeer voordelig tarief. Als gast in ons vriendelijke hotel heeft u gratis toegang tot het Anybody Health Center, waar u heerlijk kunt sporten wanneer u dat wilt. Ook kunnen er fietsen worden gehuurd om de mooie omgeving op uw gemak te ontdekken. De auto kunt u eenvoudig parkeren bij ons hotel en restaurant Bloemendaal.