Direct naar de contentDirect naar de footer

Restaurant Heemstede

Vindt u het prettig om eens een nieuw restaurant uit te proberen? En houdt u van (h)eerlijke gerechten die vers zijn bereid, zoveel mogelijk met lokaal geteelde producten? Dan kunt u in ons sfeervolle restaurant Heemstede genieten van een groot aantal gerechten. Hierbij kunt u kiezen uit ons zeer uitgebreide a la carte menu. Wilt u met een (groter) gezelschap komen lunchen, brunchen, of ontbijten? Ook dan bent u van harte welkom in restaurant Heemstede. Ons restaurant maakt deel uit van het bekende Van der Valk hotel Haarlem. Naast goed eten voor een gunstige prijs kunt u dus ook voordelig bij ons logeren in een royale kamer!

Logeren en heerlijk eten bij ons restaurant vlakbij Heemstede

Wilt u heerlijk dineren of snel van een goede maaltijd genieten in ons restaurant Heemstede? Wij verwelkomen u graag! Het is tevens mogelijk om te overnachten in een royale kamer in ons Van der Valk hotel Haarlem. Ons restaurant maakt deel uit van dit hotel. Tegen een zeer gunstig tarief kunt u vanuit uw kamer de omgeving van Heemstede verkennen met de fiets, met het openbaar vervoer of met de auto. Zo kunt u heerlijk winkelen in het sfeervolle en historisch centrum van de stad Haarlem. Na een dagje uit is het heerlijk om te ontspannen in ons restaurant Heemstede, of in onze hotelbar. Wilt u even lekker sporten in een professioneel fitnesscentrum? Dan kunt u als onze gast gebruik maken van het Anybody Health Center. Wij omringen u met uitstekende faciliteiten en goede zorg in ons gastvrije hotel en restaurant.

Een bijzondere gelegenheid vieren in restaurant Heemstede

Wilt u gezellig dineren met een grotere groep? Of heeft u iets te vieren? Dan kunt u uitstekend terecht in een van onze zalen. Tevens is het uiteraard mogelijk om de lunch te gebruiken of om te dineren in ons restaurant Heemstede. Wij houden graag rekening met uw specifieke wensen. Neemt u gerust contact met ons op, dan helpen wij u graag. Na het lunchen is het heerlijk om vanuit ons hotel het strand van Bloemendaal te verkennen. Hier kunt u bij mooi weer heerlijk zwemmen en zonnen, of genieten van een drankje in een van de vele beachclubs.