Direct naar de contentDirect naar de footer

WEEKEND WEG HAARLEM

Haarlem is een sfeervolle stad met een gezellig winkelcentrum. De oude gebouwen in de historische binnenstad maken het rondwandelen door de straten tot een genot. Een weekend weg Haarlem boekt u voordelig in ons gastvrije Van der Valk hotel Haarlem. Hier vindt u royale kamers en een groot aantal faciliteiten. Een mooi ingerichte kamer in ons hotel is een goede uitvalsbasis voor leuke trips naar steden en attracties in de omgeving. Wij geven u graag tips voor recreatie en ontspanning in Haarlem en in de directe omgeving. Heeft u zin in een weekend weg Haarlem? Lees dan vooral verder.

Luxe faciliteiten tijdens een weekend weg Haarlem

In ons hotel verwelkomen we u graag in een mooi ingerichte kamer, waarin u van alle gemakken bent voorzien. Wilt u in alle luxe logeren tegen een voordelige prijs? Kies dan voor een van onze suites. Voor de prijs hoeft u het niet te laten. Vanuit ons hotel heeft u goede verbindingen met onder andere het centrum van Haarlem met het openbaar vervoer. Zo kunt u de auto laten staan op onze (voor gasten) gratis parkeerplaats. Dat scheelt parkeerkosten in het populaire centrum van Haarlem. Uiteraard bieden wij tevens oplaadpunten voor onze gasten met een elektrische auto. Geniet tijdens uw verblijf van een heerlijk a la carte gerecht of van een van onze voordelige menu's. Onze menukaart is uitgebreid en biedt voor elk wat wils, ook voor gezinnen met kinderen.

Een goedkoop verblijf voor een zakelijk weekend weg Haarlem

Zoekt u een congresruimte voor een zakelijk evenement of voor een bedrijfspresentatie? In ons hotel bieden we u maar liefst 12 vergaderzalen. Desgewenst kunnen zalen gecombineerd worden. Biedt uw zakelijke gasten na het harde werken een goedkoop of gratis verblijf voor een weekend weg Haarlem. Uiteraard kunt u deze tijd ook benutten voor een brainstormsessie of voor een teambuildings-activiteit. Wilt u een bedrijfsevenement plannen? Dan helpen wij u graag bij het vervullen van uw wensen wat betreft faciliteiten en het verzorgen van een lunch of diner.

Wilt u genieten van een voordelig weekend weg Haarlem? Reserveer uw verblijf dan zo vroeg mogelijk. Zo profiteert u optimaal van voordelige tarieven. Bekijk ook onze scherp geprijsde arrangementen voor een seizoensverblijf of voor een heerlijke dag uit tijdens de feestdagen. Wij verwelkomen u graag!