Direct naar de contentDirect naar de footer

Weekendje weg aan zee

Een weekend aan zee op de planning staan? Dan spreekt het voor zich dat u op zoek bent naar een leuk hotel dat aan uw eisen voldoet en bij voorkeur ook niet al te duur is. Een goedkoop weekendje weg aan zee kan dankzij een verblijf in het Van der Valk Hotel Haarlem. Op slechts 20 minuten rijden van Wijk aan Zee, Zandvoort en Bloemendaal vindt u ons hotel. Wij bieden een groot en gratis parkeerterrein en alle faciliteiten die van uw weekendje weg aan het strand een succes maken.

WAAR VINDT U ONS HOTEL VOOR EEN WEEKENDJE WEG AAN ZEE?

Het Van der Valk Hotel Haarlem is geknipt voor een last minute weekendje weg aan zee door de uitstekende locatie. Gelegen nabij de belangrijkste uitvalswegen van de regio zoals de A9 en de N205 liggen er heel wat mogelijkheden voor u open. Een weekendje weg aan zee combineren met een leuke uitstap naar steden zoals Haarlem of Amsterdam? Het kan vanuit ons hotel. Zo bieden wij bijvoorbeeld een shuttleservice aan en fietsverhuur. Zeg nu zelf: een ontspannend fietstochtje in een groene omgeving richting de zee. Klinkt dat niet heerlijk? Komt nog eens bij dat u ondertussen gewoon geniet van alle luxe die u van een Van der Valk hotel mag verwachten.

WEEKENDJE WEG AAN ZEE IN BETAALBARE LUXE L

Het Van der Valk Hotel Haarlem is geknipt voor een weekendje weg aan zee. Na een vermoeiende dag komt u volledig tot rust in uw volledig uitgeruste kamer. Om de dag goed te beginnen staat er een luxe ontbijtbuffet voor u klaar en bovendien kunt u genieten van onze bekende service. Bent u een weekendje weg aan zee met hond en zoekt u een lekker restaurant? Honden zijn welkom in ons Van der Valk Hotel Haarlem restaurant.

Weekendje weg aan zee in de buurt van Haarlem is een leuk idee. Dat combineren met een verblijf in het Van der Valk Hotel Haarlem? Bekijk zeker onze arrangementen!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod