Direct naar de contentDirect naar de footer

Zandvoort hotel aan zee

Gaat u een romantische trip maken met uw lief? Groot gelijk dat u in dat geval zoekt in de omgeving van Zandvoort. Hotel aan zee is toch altijd heel speciaal. Het is heerlijk om samen over het strand te lopen en de zon in de zee te zien zakken. De meest romantische gevoelens komen dan naar boven. Als afsluiting van zo’n geweldige avond wilt u vast en zeker overnachten in een romantische suite. Deze vindt u bij hotel Van der Valk Haarlem. Kies hierbij bijvoorbeeld het suite dream arrangement en laat u onderdompelen in luxe. Wat dacht u van een ruim bubbelbad, een zacht bed met heerlijke kussens, een fles champagne en gratis toegang tot het Healthcentrum? Het is waar dat u op zoek bent naar een hotel aan zee en Zandvoort kan dan een uitstekende locatie zijn. Neem echter zeker hotel Van der Valk Haarlem in overweging als u luxe en romantisch wilt overnachten. De zee is evengoed dichtbij. Met 10 minuten rijden zit u al op het strand.

EEN UITSTEKENDE KEUS ALS U ZOEKT NAAR ZANDVOORT HOTEL AAN ZEE

Misschien heeft u helemaal geen romantische doeleinden bij uw zoektocht naar een hotel in Zandvoort. Hotel aan zee is uw bestemming, maar niet om puur en alleen te ontspannen. Het zou ook kunnen dat u voor uw werk in deze regio moet zijn en daarom een hotel aan zee zoekt. Zandvoort en omgeving is een ideale plaats, ook als u zakelijke motieven heeft. Hotel Van der Valk Haarlem ontvangt u graag wanneer u een congres, een bijeenkomst of een training wilt organiseren. Informeer naar de mogelijkheden.

VEEL TE DOEN VANUIT ZANDVOORT HOTEL AAN ZEE

Als u kiest voor een hotel in de buurt van Zandvoort, hotel aan zee of nabij de zee dan gaat u vast en zeker genieten van golven, wind, zee en strand. Toch is er meer te beleven in deze regio. Wat denkt u van bijvoorbeeld de volgende tips?

- Een bezoek aan het Teylers Museum

- Bekijk de prachtige schilderijen in het Frans Hals museum

- Wandel door de hofjes en gezellige winkelstraten van Haarlem

Boek nu een kamer of romantische suite bij hotel Van der Valk Haarlem en geniet van uw verblijf in een hotel in de buurt van Zandvoort. Hotel aan zee of niet, deze omgeving blijft boeien.