Direct naar de contentDirect naar de footer

Green choice

Tijdens uw verblijf wordt dagelijks uw hotelkamer schoongemaakt. Wanneer u er voor kiest dat schoonmaak niet iedere dag nodig is, draagt u direct bij aan een beter milieu.

U bespaart direct zo’n 7,5 liter drinkwater, welke wij normaal tijdens de kamerschoonmaak gebruiken. Naast de schoonmaakmiddelen die sowieso gebruikt worden. Wenst u extra handdoeken of guest supplies als koffie, thee of toiletartikelen dan kunt u deze ophalen bij de receptie. Indien u geen keuze maakt, dan wordt uw kamer uiteraard (gewoon) schoongemaakt.

Greenkey

Greenkey

Wist u dat Van der Valk Hotel Haarlem in het bezit is van Green Key keurmerk GOUD?! Daarmee onderstrepen wij in de bedrijfsvoering méér rekening te houden met milieuvriendelijkheid dan de wet- en regelgeving van ons verlangt.

Zo wordt bijvoorbeeld organisch afval uit onze keukens en restaurants ondergronds en luchtdicht opgeslagen om vervolgens omgezet te worden in groene stroom in een bio-energie centrale. Ook onze technische installaties voldoen aan de hoogste eisen die energie zuinig zijn en warmte hergebruiken.