Direct naar de contentDirect naar de footer

Geachte gast,

Welkom bij Van der Valk Hotel Haarlem! We zijn verheugd dat u ervoor heeft gekozen om bij ons te verblijven en we hopen dat uw tijd hier zowel plezierig als comfortabel zal zijn.

Ons toegewijde team staat klaar om ervoor te zorgen dat uw verblijf onvergetelijk wordt. Of u nu voor zaken of ontspanning bent gekomen, wij streven ernaar om aan al uw wensen te voldoen.

Onze kamers zijn zorgvuldig ontworpen om een oase van rust te bieden, en onze faciliteiten staan tot uw beschikking. Ontspan in de sauna of geniet van een heerlijke maaltijd in ons restaurant. Als u graag actief blijft, nodigen wij u uit om gebruik te maken van onze goed uitgeruste fitnessruimte.

Als er iets is waarmee we u kunnen assisteren of als u speciale verzoeken heeft, aarzel dan niet om contact op te nemen met onze receptie. We staan altijd voor u klaar om uw verblijf zo aangenaam mogelijk te maken.

Nogmaals, welkom bij Van der Valk Hotel Haarlem. We kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen en hopen dat u een geweldige tijd zult hebben bij ons.

Met vriendelijke groet,

Mathilde Matser
General Manager
Van der Valk Hotel Haarlem

Terug naar overzicht