Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerst

Kom ook tijdens de feestdagen naar Van der Valk Hotel Haarlem. Geniet van één van onze heerlijke activiteiten! Kerst begint bij ons dit jaar op kerstavond. Geniet al op kerstavond van het luxe 4-gangen diner.

Wij kunnen niet wachten om u met kerst te verwelkomen!

Kerstbrunch

Kerstbrunch

Geniet eerste en tweede kerstdag van ons uitgebreide, luxe brunchbuffet. U wordt vanaf 12:30 uur ontvangen met een heerlijk glaasje bubbels.
Luxe 4-gangen kerstdiner

Luxe 4-gangen kerstdiner

Op kerstavond kunt u genieten van een smakelijk en luxueus 4-gangen kerstmenu! Onze keukenbrigade heeft een uitgebreid kerstmenu voor u samengesteld met meerdere keuzes per gang.
Live Cooking kerstdiner

Live Cooking kerstdiner

Dit spektakel is uitermate geschikt voor alle doelgroepen en biedt de meest uiteenlopende en smaakvolle voor-, tussen-, hoofd-, en nagerechten.
Reviewz
Gemiddelde score:
9,5
1716 beoordelingen
Anke
Hotel Haarlem 
relaxte sfeer

Uitermate aardige bediening

Blijft u ook slapen?

Boek dan één van onze unieke kerst arrangementen. Geniet van een heerlijke kerstactiviteit in combinatie met een overnachting.

  • 2-daags Kerst arrangement

    2-daags Kerst arrangement

    Beleef een onvergetelijke kerst bij Hotel Haarlem met onze kerstarrangementen in een hotel volledig aangekleed in kerstsfeer. Kom genieten van het kerstarrangement inclusief kerst ontbijt en een luxe 4-gangen kerstdiner inclusief Hollands assortiment dranken.

  • 2-daags Kerst Live Cooking arrangement

    2-daags Kerst Live Cooking arrangement

    Beleef een onvergetelijke kerst bij Hotel Haarlem met onze kerstarrangementen in een hotel volledig aangekleed in kerstsfeer. Kom genieten van het kerstarrangement inclusief kerst ontbijt en een uitgebreid kerst Live Cooking buffet.