Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstbrunch

Betaling vereist

Geniet eerste en tweede kerstdag van ons uitgebreide, luxe brunchbuffet. U wordt vanaf 12:30 uur ontvangen met een heerlijk glaasje bubbels.

De kerstbrunch is volledig volgeboekt voor eerste en tweede kerstdag.

Van 12:30 – 15:00 uur presenteren wij u onze uitgebreide Kerstbrunch. U wordt feestelijk ontvangen met een glas bubbels. Gedurende de brunch kunt u onbeperkt gebruik maken van drankjes uit het Hollands drankassortiment (tapbier/huiswijn/frisdranken).

Voor de kinderen is er een speciale kids corner aanwezig.

Komt u met een groter gezelschap? Neem contact met ons op. (vanaf 20 personen is telefonisch reserveren uitsluitend mogelijk via +31(0)23 7506111. Wij reserveren de tafel afhankelijk van uw groepsgrote, bij groepen boven 8 personen kan het zijn dat u niet aan 1 tafel zit, maar meerdere tafels. Wij zorgen wel altijd dat uw gezelschap bij elkaar geplaatst wordt.

*Graag attenderen wij u op het feit dat de kerstbrunch vooraf voldaan dient te worden. Zodra wij de betaling hebben ontvangen is uw reservering definitief.

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 15 december 2022. Na 15 december brengen wij 100% van de reserveringswaarde in rekening. Wij behouden ons het recht voor om de activiteit te annuleren bij aangescherpte maatregelen vanuit de overheid.

Prijzen:

  • Volwassenen vanaf 12 jaar: € 59,50
  • Kinderen 4 t/m 12 jaar : € 39,50 Kinderen
  • 0 t/m 3 jaar: gratis