Direct naar de contentDirect naar de footer

Live Cooking kerstdiner

Dit spektakel is uitermate geschikt voor alle doelgroepen en biedt de meest uiteenlopende en smaakvolle voor-, tussen-, hoofd-, en nagerechten.

Het Live Cooking Kerstdiner is reeds volgeboekt.

Dit jaar presenteert Hotel Haarlem ook een Live Cooking Kerstdiner. Geniet samen met uw gezelschap van dit royale buffet met Live cooking. U wordt feestelijk ontvangen met een glas bubbels. Inclusief onbeperkt drankjes uit het Hollands drankassortiment (tapbier/huiswijn/frisdranken). U bent welkom vanaf 17.30. Het Live Cooking kerstdiner duurt tot 20.30.

Voor de kinderen is er een speciale kids corner aanwezig.

Komt u met een groter gezelschap? Neem contact met ons op. (vanaf 20 personen is telefonisch reserveren uitsluitend mogelijk via +31(0)23 7506111. Wij reserveren de tafel afhankelijk van uw groepsgrote, bij groepen boven 8 personen kan het zijn dat u niet aan 1 tafel zit, maar meerdere tafels. Wij zorgen wel altijd dat uw gezelschap bij elkaar geplaatst wordt.

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 15 december 2022. Na 15 december brengen wij 100% van de reserveringswaarde in rekening. Wij behouden ons het recht voor om de activiteit te annuleren bij aangescherpte maatregelen vanuit de overheid.

Prijzen*:

  • Volwassenen vanaf 12 jaar: € 79,50
  • Kinderen 4 t/m 12 jaar : € 44,50 Kinderen
  • 0 t/m 3 jaar: gratis

*Graag attenderen wij u op het feit dat de Live Cooking kerstdiner vooraf voldaan dient te worden. Zodra wij de betaling hebben ontvangen is uw reservering definitief.

** Het Live Cooking kerstdiner op eerste kerstdag is reeds uitverkocht, er zijn nog enkele arrangementen inclusief kamerovernachting beschikbaar.