Direct naar de contentDirect naar de footer

Luxe 4-gangen kerstdiner

Betaling vereist

Op kerstavond kunt u genieten van een smakelijk en luxueus 4-gangen kerstmenu! Onze keukenbrigade heeft een uitgebreid kerstmenu voor u samengesteld met meerdere keuzes per gang.

’s Avonds serveren wij een luxe 4-gangen Kerstdiner in Van der Valk Haarlem, inclusief drankjes uit het Hollands drankassortiment (tapbier/huiswijn/frisdranken). U wordt feestelijk ontvangen met een glas bubbels. Voor de kinderen heeft onze chef-kok een speciaal kinder-kerstmenu samengesteld.

Bekijk hierde menukaart.

Prijzen*:

  • Volwassenen vanaf 12 jaar: € 79,50
  • Kinderen 4 t/m 12 jaar : € 44,50 Kinderen
  • 0 t/m 3 jaar: gratis

Voor de kinderen is er een speciale kids corner aanwezig.

Komt u met een groter gezelschap? Neem contact met ons op. (vanaf 20 personen is telefonisch reserveren uitsluitend mogelijk via +31(0)23 7506111. Wij reserveren de tafel afhankelijk van uw groepsgrote, bij groepen boven 8 personen kan het zijn dat u niet aan 1 tafel zit, maar meerdere tafels. Wij zorgen wel altijd dat uw gezelschap bij elkaar geplaatst wordt.

*Graag attenderen wij u op het feit dat het Luxe 4-gangen kerstdiner vooraf voldaan dient te worden. Zodra wij de betaling ontvangen hebben is uw reservering definitief.

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 15 december 2022. Na 15 december brengen wij 100% van de reserveringswaarde in rekening. Wij behouden ons het recht voor om de activiteit te annuleren bij aangescherpte maatregelen vanuit de overheid.

Blijft u ook slapen? boek dan ons 2-daags kerstarrangement en geniet van een luxe 4-gangen diner in combinatie met een overnachting inclusief ontbijt.

https://www.hotelhaarlem.nl/arrangementen/kerstarrangement-2-daags/

-