- Hotel Haarlem
Tijdens de kerstdagen serveren wij geheel in stijl diverse Kerstactiviteiten. Zo vieren wij de kerst met onder andere een Kerstbrunch en Kerstdiner. Op onze kerstpagina vindt u een volledig overzicht met alle kerstactiviteiten die wij aanbieden.

Kerstbrunch

Op 24, 25 en 26 december kunt u genieten van onze sfeervolle kerstbrunch. Zoals ieder jaar kunt u bij ons weer genieten van een heerlijke brunch met familie, vrienden of gewoon samen. Dit jaar is het dus mogelijk om op 24, 25 en 26 december te komen brunchen!

Kerstdiner
Vier de Kerst dit jaar bij Hotel Haarlem. Onze chef-kok heeft voor u een heerlijk 5-gangen Kerstdiner samengesteld.
Wij reserveren graag uw tafel met aankomst om 17:30 uur, 18:30 uur of 19:30 uur. U wordt ontvangen met een glas bubbels en een amuse, vervolgens wordt er een voorgerecht, tussengerecht, 2e tussengerecht, hoofdgerecht en dessert geserveerd. 
De avond sluiten wij af met koffie/thee en friandises. 

Kerstarrangement
Tijdens de Kerstdagen verwelkomen wij u graag in Hotel Haarlem. Geniet van het luxe Kerstdiner. Naar huis rijden hoeft niet, u blijft heerlijk overnachten in één van onze comfortabele kamers. Ontdek de mogelijkheden voor een voordelig Kerstarrangement in Hotel Haarlem.

Wij maken gebruik van cookies.