Direct naar de contentDirect naar de footer

Kerstbrunch

Tafel aanvragen

Geniet met de feestdagen van ons uitgebreide, luxe brunchbuffet. U wordt vanaf 12:30 uur ontvangen met een heerlijk glaasje bubbels!

Van 12:30 tot 15:00 uur presenteren wij u onze uitgebreide kerstbrunch. Gedurende de brunch kunt u onbeperkt gebruik maken van drankjes uit het Hollands drankenassortiment.*

Voor de kinderen is er een speciale kidscorner aanwezig!

Komt u met een groter gezelschap? Neem contact met ons op (vanaf 20 personen is telefonisch reserveren uitsluitend mogelijk via +31(0)23 7506111). Wij reserveren de tafel afhankelijk van uw groepsgrootte, bij groepen boven 8 personen kan het zijn dat u niet aan 1 tafel zit, maar aan meerdere tafels. Wij zorgen wel altijd dat uw gezelschap bij elkaar geplaatst wordt.

Allergenen
Wij proberen onze gerechten zo samen te stellen dat gasten met de meest voorkomende voedselallergieën gewoon bij ons kunnen eten. Als u een allergie of intolerantie heeft, meld dit dan bij onze medewerkers. Wij informeren u graag over de ingrediënten die wij in onze gerechten gebruiken. Indien mogelijk, passen wij de samenstelling van de gerechten voor u aan.

*Het Hollands drankenassortiment bestaat uit diverse frisdranken, tapbieren en huiswijnen. Drankjes die buiten het genoemde arrangement vallen, zullen wij apart in rekening brengen.

Prijzen:
Volwassenen (vanaf 12 jaar): € 67,50 p.p.
Kinderen (4 t/m 12 jaar): € 44,50 p.p.
Baby's (0 t/m 3 jaar): Gratis

Graag attenderen wij u op het feit dat de kerstbrunch vooraf voldaan dient te worden. U ontvangt bij uw reservering een betaallink. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, is uw reservering definitief. Indien uw betaling voor 14 december 2023 niet is ontvangen, vervalt uw reservering automatisch. Kosteloos annuleren is mogelijk tot 14 december 2023. Na 14 december brengen wij, bij annulering of wijziging, 100% van de reserveringswaarde in rekening.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren