Direct naar de contentDirect naar de footer

Live Cooking kerstdiner

Tafel aanvragen

Dit spektakel is uitermate geschikt voor alle gezelschappen en biedt de meest uiteenlopende en smaakvolle voor-, tussen-, hoofd-, en nagerechten!

Dit jaar presenteert Hotel Haarlem ook een Live Cooking kerstdiner. Geniet samen met uw gezelschap van dit royale buffet met Live Cooking. Vanaf 17.30 uur wordt u feestelijk ontvangen met een glas bubbels. Gedurende het diner kunt u onbeperkt gebruik maken van drankjes uit het Hollands drankenassortiment.* Het Live Cooking kerstdiner duurt tot 21.30 uur.

Voor de kinderen is er een speciale kidscorner aanwezig.

BESCHIKBAARHEID:
Kerstavond: beperkt beschikbaar
1ste kerstdag: volgeboekt
2de kerstdag: beperkt beschikbaar

Komt u met een groter gezelschap? Neem contact met ons op (vanaf 20 personen is telefonisch reserveren uitsluitend mogelijk via +31(0)23 7506111). Wij reserveren de tafel afhankelijk van uw groepsgrootte, bij groepen boven 8 personen kan het zijn dat u niet aan 1 tafel zit, maar aan meerdere tafels. Wij zorgen wel altijd dat uw gezelschap bij elkaar geplaatst wordt.

*Het Hollands drankenassortiment bestaat uit diverse frisdranken, tapbieren, huiswijnen. Drankjes die buiten het genoemde arrangement vallen, zullen wij apart in rekening brengen.

Prijzen:
Volwassenen (vanaf 12 jaar): € 87,50 p.p.
Kinderen (4 t/m 12 jaar): € 49,50 p.p.
Baby's (0 t/m 3 jaar): Gratis

Graag attenderen wij u op het feit dat de Live Cooking kerstdiner vooraf voldaan dient te worden. U ontvangt bij uw reservering een betaallink. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, is uw reservering definitief. Indien uw betaling voor 14 december 2023 niet is ontvangen, vervalt uw reservering automatisch. Kosteloos annuleren is mogelijk tot 14 december 2023. Na 14 december brengen wij, bij annulering of wijziging, 100% van de reserveringswaarde in rekening.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren