Direct naar de contentDirect naar de footer

Live Cooking Paasbrunch

Betaling vereist Tafel aanvragen

Beide paasdagen presenteren wij vanaf 12:30 uur tot 15:00 uur een luxe brunch. U wordt ontvangen op feestelijke wijze met een glas bubbels en vervolgens zal het uitgebreide buffet geopend worden.

Er wordt een selectie aan heerlijke voorgerechten, salades, soep, vlees-, vis- en vegetarische gerechten geserveerd. Op de bakplaten worden tevens door onze koks à la minute voor u diverse soorten vlees en vis klaargemaakt. Daarbij serveren wij frites, verse groentes, diverse sauzen en stokbrood. De paasbrunch is inclusief drankjes uit het Hollands assortiment (tapbier/huiswijn/frisdranken).

Wilt u reserveren voor een groep groter dan 12 personen? Dit kunt u telefonisch in orde maken via de receptie. Telefoonnummer: +31 23 536 75 00.

Tarieven
Volwassenen: € 59,50 p.p.
Kinderen (4 t/m 12 jaar): € 39,50 p.p. (Er zullen kinderactiviteiten plaatsvinden tijdens onze brunch)

Een 100% aanbetaling van de activiteit is van toepassing. Per e-mail ontvangt u een betaallink, de betaling dient uiterlijk 31 maart 2023 te zijn afgerond. Reserveringen vanaf 31 maart 2023 dienen te worden betaald binnen 24 uur. Zonder volledige betaling annuleren wij de reservering.

Kosteloos annuleren is mogelijk tot 4 dagen voor de activiteit. Hierna brengen wij 100% van de reserveringswaarde in rekening. Wij behouden ons het recht voor om de activiteit te annuleren bij aangescherpte maatregelen vanuit de overheid.


Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren