Direct naar de contentDirect naar de footer

Live Cooking Paasbrunch

Tafel aanvragen

Ervaar een onvergetelijke Live Cooking Paasbrunch in Hotel Haarlem.

Laat de smaken van het seizoen samenkomen tijdens onze speciale Paasbrunch, bereid met finesse door onze getalenteerde chefs. Geniet van een culinaire ervaring terwijl wij u verwelkomen om samen de vreugde van Pasen te vieren.

Wij ontvangen u met een feestelijk glas bubbels tussen 12:30 en 12:45 uur. Er wordt een selectie van heerlijke voorgerechten, salades, soepen, vlees-, vis en vegetarische gerechten gepresenteerd. Onze chefs bereiden à la minute diverse soorten vlees of vis voor u. Daarbij serveren wij sushi, diverse bijgerechten en paasspecialiteiten. De paasbrunch is inclusief Hollands drankenassortiment* en zal ongeveer om 15:00 uur eindigen.

Tevens is er voor de kinderen een mogelijkheid om de Paashaas te ontmoeten en paaseitjes te beschilderen in een aparte zaal (Haarlem 10).

Komt u met een groter gezelschap? Neem contact met ons op (vanaf 12 personen is telefonisch reserveren uitsluitend mogelijk via +31(0)23 536 75 00). Wij reserveren de tafel afhankelijk van uw groepsgrootte, bij groepen boven 8 personen kan het zijn dat u niet aan 1 tafel zit, maar aan meerdere tafels. Wij zorgen wel altijd dat uw gezelschap bij elkaar geplaatst wordt.

Allergenen
Wij proberen onze gerechten zo samen te stellen dat gasten met de meest voorkomende voedselallergieën gewoon bij ons kunnen eten. Als u een allergie of intolerantie heeft, meld dit dan bij onze medewerkers. Wij informeren u graag over de ingrediënten die wij in onze gerechten gebruiken. Indien mogelijk, passen wij de samenstelling van de gerechten voor u aan.

*Het Hollands drankenassortiment bestaat uit diverse frisdranken, tapbieren en huiswijnen. Drankjes die buiten het genoemde arrangement vallen, zullen wij apart in rekening brengen.

Prijzen:
Volwassenen (vanaf 13 jaar): € 63,50 p.p.
Kinderen (4 t/m 12 jaar): € 41,50 p.p.
Baby's (0 t/m 3 jaar): Gratis

Graag attenderen wij u op het feit dat de paasbrunch vooraf voldaan dient te worden. U ontvangt bij uw reservering een betaallink. Zodra wij de betaling hebben ontvangen, is uw reservering definitief. Indien uw betaling voor 14 maart 2024 niet is ontvangen, vervalt uw reservering automatisch. Kosteloos annuleren is mogelijk tot 14 maart 2024. Na 14 maart brengen wij, bij annulering of wijziging, 100% van de reserveringswaarde in rekening.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren