- Hotel Haarlem

Paasbrunch

Op beide Paasdagen kunt u genieten van onze sfeervolle Paasbrunch. Gezellig samen met familie en/of vrienden genieten van een culinair samenzijn tijdens de brunch op zondag 1 april en maandag 2 april. De brunch begint om 12.15 uur en eindigt om 15.15 uur.

Zondag 1 en maandag 2 april serveren wij een Paasbrunch.

U wordt welkom geheten met een glas bubbels, waarna u naar uw tafel wordt begeleid.

Paasbrunch:

Bij de Paasbrunch heeft u onder andere de keus uit:

  • Diverse broodsoorten; vers gebakken croissants, room -en puddingbroodjes, roerei, spek, worstjes en American pancakes 
  • Diverse belegsoorten; rosbief, diverse kaas soorten, ham, kipfilet en gerookte zalm, diverse soorten zoet beleg
  • Proeverij van diverse fingerfood gerechtjes van vis, zoals garnalen, gerookte zalm en heilbot, gerookte makreel en forel, rivierkreeftjes, krokante garnaal met mierikswortel en sushi
  • Proeverij van diverse fingerfood gerechtjes van vlees, waaronder carpaccio met pijnboompitjes, roulleau van gevogelte, gerookte eend, salade van zachtgegaarde maiskuiken en kerrie
  • Diverse warme items, zoals gepocheerde zalm en kabeljauw met Hollandaisesaus, boeuf bourguignon, aardappel wedges en aan het buffet gesneden rollade gevuld met pruimen

Tot slot staat er een feestlijk dessertbuffet klaar met heerlijke ijstaarten, bavarois, wafels, profiteroles en vers fruit. 

Tijdens de Paasbrunch serveren wij onbeperkt koffie, thee, jus d'orange en drankjes uit het Hollandse assortiment.

Kids:
De kinderen kunnen zich goed vermaken in de kinderhoek tijdens onze Paasbrunch. Daar kunnen zij paaseitjes schilderen of tekenen, maar ook spelen op de playstations of relaxed een dvd kijken. Ook zijn de schminkers er weer.

Reserveren:
Voor meer informatie of reserveringen kunt u contact opnemen met de salesafdeling van Hotel Haarlem. Telefoonnummer +(0)23 536 75 00 of per email: sales@haarlem.valk.com
De Sales afdeling is te bereiken op werkdagen van 09:00 uur- 17:00 uur.

Wij maken gebruik van cookies.