- Hotel Haarlem

Alle zaalmogelijkheden op een rij

Hotel Haarlem is de perfecte locatie voor het houden van zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, meerdaagse conferenties, seminars, trainingen, productpresentaties of het organiseren van beurzen. Tevens staat het Sales team voor u klaar om een offerte op maat voor u te maken!

14 inspirerende zalen en een enthousiast Sales team

 • Vergaderingen - Hotel Haarlem

  Vergaderingen

  Hotel Haarlem is de perfecte locatie voor het houden van zakelijke bijeenkomsten als vergaderingen, meerdaagse conferenties, seminars, trainingen, productpresentaties of het organiseren van beurzen.

  Vergadermogelijkheden...
 • Congressen - Hotel Haarlem

  Congressen

  Bent u op zoek naar de ideale locatie voor uw congres? Van der Valk Hotel Haarlem verzorgt uw congres tot in de puntjes!

  Op goede zaken
 • Buffetten - Hotel Haarlem

  Buffetten

  Bestaat uw gezelschap uit 30 personen of meer? Dan verzorgen wij graag een uitgebreid buffet voor u. U heeft de keuze uit een heerlijk brunchbuffet, lunchbuffet en verschillende dinerbuffetten.

  Buffet op maat
 • Feest op maat - Hotel Haarlem

  Feest op maat

  Wij maken elk feest bijzonder. Door uitgebreid uw wensen te bespreken, maken wij elk feest persoonlijk en op maat gesneden, zodat u optimaal kunt genieten tijdens uw feest.

  Een feestelijk tintje..
 • Sport - Hotel Haarlem

  Sportgroepen

  Hotel Haarlem heeft veel ervaring met het onderbrengen van sportploegen. Met een sporttoernooi als onder andere de Haarlemse Honkbalweek, zit het hotel een aantal weken per jaar vol met sporters en sportploegen.

  Sporters zijn ook welkom!
 • Diner - Hotel Haarlem

  Diner

  Dineren bij Hotel Haarlem is een combinatie van heerlijk eten, een perfecte kwaliteit, een eerlijke prijs en een unieke ervaring, die wij graag met u willen delen. De gerechten van onze kaart zijn te bestellen vanaf 11:30 uur tot 23:00 uur

  Uitgebreid dineren
 • Condoleance - Hotel Haarlem

  Condoleance

  Bij een overlijden komen veel dingen op u af, waaronder de verzorging van de begrafenis of crematie.

  Afsluiting op een mooie manier...
 • Greenkey - Hotel Haarlem

  Greenkey

  De Green Key is hét internationale keurmerk voor bedrijven in de toerisme- en recreatiebranche die controleerbaar bezig zijn met de milieuzorg van het bedrijf.

  Alles over Green Key
Wij maken gebruik van cookies.