Bestaat uw gezelschap uit meer dan 30 volwassenen en wilt u in besloten gezelschap dineren, dan kunt u kiezen uit onze 3 luxe dinerbuffetten.
Luxe dinerbuffet

Luxe Dinerbufetten
Bestaat uw gezelschap uit meer dan 30 volwassenen en wilt u in besloten gezelschap dineren, dan kunt u kiezen uit onze 3 luxe dinerbuffetten. Hierbij zijn drankjes uit het Hollands assortiment (tapbier, huiswijn en frisdranken) inbegrepen. Wij sturen graag de gespecificeerde inhoud toe van deze buffetten, vraag ons naar de mogelijkheden!
Buffet Classique
€ 48,50 per volwassene
€ 24,25 kind 4-11 jaar
Buffet Suprème
€ 55,50 per volwassene
€ 27,25 kind 4-11 jaar
Buffet Supérieur
€ 62,50 per volwassene
€ 31,25 kind 4-11 jaar
Bovenstaande prijs is gebaseerd op 3 uur. Voor het klaarzetten van de zaal en het buffet rekenen wij zaalhuur. Tijdens feestdagen gelden andere tarieven.
Diverse koude gerechtjes waaronder;
Rustieke broden met boter
Gerookte zalm
Hollandse haring
Noorse garnalen
Gerijpte serranoham
Carpaccio van rund met pesto en pijnboompitten
Gemarineerde groentes
***
Een fingerfood gedeelte met;
Butterfly garnaal
Bitterbal met oude kaas
Spiesjes van mozzarella en olijven
Kipspiesjes met aïoli
***
2 gemengde salades
***
Een warm gedeelte bestaande uit de volgende vis en vleesgerechten;
Gegrilde biefstuk met paddenstoelen
Gebakken zalm chimichurri
Gepocheerde lekkernijen uit de Noordzee
Kipspiezen met oosterse dressing
Runderstoofvlees
Geroosterde groentes
***
Uiteraard presenteren wij hier aardappel – en rijstgarnituren bij.
***
Het nagerecht is een ijstaart en deze zal per tafel geserveerd worden.
Diverse koude gerechtjes waaronder;
Rustieke broden met boter en olijfolie
Gerookte zalm
Noorse garnalen
Gerookte heilbot
Pepermakreel
Carpaccio van rund met pesto en pijnboompitten
Gerijpte serranoham
Gedroogde worstjes
Gemarineerde groentes
***
Een fingerfood gedeelte met;
Gepaneerde gamba’s
Rivierkreeftjes met cocktailsaus
Bitterbal met kreeft
***
Diverse gemengde salades
***
Een warm gedeelte bestaande uit de volgende vlees -en visgerechten;
Getrancheerde runderlende met pepersaus
Geroosterde kip-spareribs
Runderstoofvlees
Mini kipsaté met oosterse dressing
Gegrilde zalm met bearnaisesaus en groene kruiden
Geroosterde groentes
***
Uiteraard presenteren wij hier aardappel – en rijstgarnituren bij.
***
Het nagerecht bestaat uit een petit grand dessert en zal per tafel geserveerd worden
Diverse koude gerechtjes waaronder ;
Rustieke broden met boter, olijfolie en maldonzout
Gerookte zalm
Salade van kreeft
Hollandse garnalen
Tonijn tataki met wakame chuka
Carpaccio van ossenhaas met gerookte amandelen
12 maanden gerijpte serranoham in de klem
Vitello tonato
Gemarineerde groentes
***
Een fingerfood gedeelte bestaande uit;
Sushi
Escabeche makreel met kaviaar
Kipspies met oosterse dressing
Bitterbal met kreeft
***
Diverse samengestelde salades en rauwkost schotels
***
Een warm gedeelte bestaande uit;
Getrancheerde ossenhaas met truffeljus
Gebakken zalm met chimichurri
Gestoomde kabeljauw met schaaldierensaus
Gebraiseerde kalfswang
Filet poulet label rouge met paddenstoelensaus
Geroosterde groentes
***
Uiteraard presenteren wij hier aardappel – en rijstgarnituren bij.
***
Het nagerecht bestaat uit etagères vol verrukkelijk zoete zaligheden welke op het buffet
worden gepresenteerd