Direct naar de contentDirect naar de footer
Boardrooms

Boardrooms

  • Ideale vergaderruimte
  • Fijne akoestiek
  • Vast scherm van 65''
  • Ovale tafel voor 13 personen
  • Zelf licht & geluid bedienen

Onze boardrooms zijn ideaal om een intensieve vergadering te hebben. We hebben 4 boardrooms met een vaste ovale tafel geschikt voor 13 personen. Iedere boardroom heeft een wand met een afbeelding van een unieke brug.

36 m²

13

In alle boardrooms staat een vast scherm van 65''. Dit scherm kan dienen als een ideale ondersteuning van een vergadering. Daarnaast staat er op tafel een een bedieningspaneel waarmee zelf het licht en geluid van de kamer kan worden bestuurd.

Door de comfortabele vergaderstoelen en grote ovale tafel kan er volledig gefocust worden op de vergadering zelf. Daarbuiten kunnen wij verschillende soorten catering voor u verzorgen. Hiervoor hebben we verschillende arrangementen.

Over het hotel

Met meer dan 314 kamers, 20 multifunctionele vergaderzalen (ook exclusief te verhuren), 400 zitplaatsen in Restaurant Martinus en de sfeervolle Birdy’s Bar op 12 meter hoogte, zijn de mogelijkheden eindeloos! Ook beschikt ons hotel over meer dan 400 gratis parkeerplaatsen, inclusief oplaadpunten voor elektrische auto’s, bus parking en een taxi standplaats.

Handige informatie

Wij staan voor u klaar

Wij staan voor u klaar

Elke vraag of wens kunt u laten weten aan ons Sales & Banqueting team.

sales@haarlem.valk.nl

+31(0)23 7506111

We wanted to send an email to personally thank you for helping us organise the conference for NN It was a big success! A big thank you for you and your crew for all of your hard work in ensuring our conference.
Nationale Nederlanden