Direct naar de contentDirect naar de footer
Boardrooms

Boardrooms

  • Ideale vergaderruimte
  • Fijne akoestiek
  • Vast scherm van 65''
  • Ovale tafel voor 13 personen
  • Zelf licht & geluid bedienen

Onze boardrooms zijn ideaal om een intensieve vergadering te hebben. We hebben 4 boardrooms met een vaste ovale tafel geschikt voor 13 personen. Iedere boardroom heeft een wand met een afbeelding van een unieke brug.

36 m²

13

In alle boardrooms staat een vast scherm van 65''. Dit scherm kan dienen als een ideale ondersteuning van een vergadering. Daarnaast staat er op tafel een een bedieningspaneel waarmee zelf het licht en geluid van de kamer kan worden bestuurd.

Door de comfortabele vergaderstoelen en grote ovale tafel kan er volledig gefocust worden op de vergadering zelf. Daarbuiten kunnen wij verschillende soorten catering voor u verzorgen. Hiervoor hebben we verschillende arrangementen.

Over het hotel

Met meer dan 314 kamers, 20 multifunctionele vergaderzalen (ook exclusief te verhuren), 400 zitplaatsen in Restaurant Martinus en de sfeervolle Birdy’s Bar op 12 meter hoogte, zijn de mogelijkheden eindeloos! Ook beschikt ons hotel over meer dan 400 gratis parkeerplaatsen, inclusief oplaadpunten voor elektrische auto’s, bus parking en een taxi standplaats.

Handige informatie

Wij staan voor u klaar

Wij staan voor u klaar

Zoekt u een geschikte locatie om gezellig te dineren, feestelijk te borrelen, succesvol te vergaderen of heerlijk te overnachten? Dan bent u hier aan het juiste adres! Met alle faciliteiten onder één dak kunnen wij aan al uw wensen voldoen.

Elke vraag of wens kunt u te kennen geven aan ons Sales & Banqueting team.

SALES AFDELING

sales@haarlem.valk.nl

+31(0)23 7506111

You have a meeting to make a decision, not to decide on the question.
Bill Gates