Direct naar de contentDirect naar de footer

Heerlijk Dineren

Diner

Ook voor een heerlijk diner verwelkomen wij u graag bij Van der Valk Hotel Haarlem.

Wij verzorgen uw diner geheel in stijl in een sfeervolle ambiance. De gerechten uit de traditioneel Franse keuken en vele specialiteiten uit overige keukens zorgen voor een geslaagde avond.

Onze koks werken uitsluitend met verse producten en creëren daarmee tongstrelende gerechten.

Onze bedieningsbrigade verwelkomt u met veel enthousiasme in ons restaurant of in één van onze zalen voor een romantisch diner voor twee, een gezellig familiediner, een etentje met vrienden of wanneer u met een groter gezelschap wenst te dineren.

U kunt van ons culinaire creaties verwachten voor een prettige prijs-kwaliteitverhouding. Uw gastheer/gastvrouw zorgt voor persoonlijke aandacht en gastvrije service.

Wij verwelkomen u graag om de diverse mogelijkheden te bekijken en uw menukeuze door te spreken.

Bekijk hier onze menukaarten

 • Zalen overzicht

  Zalen overzicht

  Onze zalen zijn verdeeld in twee verdiepingen. Alle Amsterdam zalen zijn te vinden op de begane grond en alle Haarlem zalen bevinden zicht op de 4e verdieping. Bekijk hier welke zalen we allemaal hebben en welke zaal het beste past bij uw event.

  Bekijken
 • Arrangementen

  Arrangementen

  Wij bieden u graag verschillende arrangementen aan om u tijdens uw event te voorzien van een hapje en een drankje. Zo hebben we een speciaal vergaderarrangement of een receptiearrangement.

  Bekijken
 • Kamer boeken?

  Kamer boeken?

  In één van de 314 gerenoveerde hotelkamers geniet u van een heerlijke nachtrust. De comfortabele bedden en moderne sfeer zorgen voor een fijn verblijf.

  Bekijken
Wij staan voor u klaar

Wij staan voor u klaar

Elke vraag of wens kunt u laten weten aan ons Sales & Banqueting team.

sales@haarlem.valk.nl

+31(0)23 7506111