Direct naar de contentDirect naar de footer

Grand Prix 2022

De kijkcijfers blijven maar stijgen en de Nederlandse racefans reizen de hele wereld over om hem in actie te zien. Het succes van Max Verstappen in de Formule 1 heeft van velen in Nederland een racefan gemaakt!

Naast het team van Red Bull Racing komen de grote raceteams als Ferrari en Mercedes, met wereldkampioenen Vettel en Hamilton, ook naar Zandvoort. Ronkende motoren, gierende banden en duizenden racefans op de tribune in Nederland; voor de Nederlandse racefans een droom die uitkomt!

Informatie DutchGP.nl

Bekijk onderstaand filmpje

Overnachtingsmogelijkheden

Overnachtingsmogelijkheden

Indien u voor uzelf of uw bedrijf informatie wilt over overnachtingsmogelijkheden tijdens dit unieke evenement kunt u contact opnemen met de Sales afdeling:

+31(0)23 7506111
Sales@haarlem.valk.nl
 • Parkeren Hotel Haarlem

  Parkeren Hotel Haarlem

  Het hotel is bereikbaar zonder ticket of toegangsbewijs. Per kamer is er 1 parkeerplaats beschikbaar bij het hotel, komt u met meer auto's? Er is een toeslag van toepassing en een beperkte beschikbaarheid, geef dit tijdig door aan onze receptie.

 • Vervoer

  Vervoer

  Iedere bezoeker heeft tijdens de aanschaf van de ticket ook een reisarrangement afgenomen (Park + Ride, Park + Bike of Park + Train) volg dan ook de aanwijzingen op welke u hiervoor ontvangt om snel en gemakkelijk naar het circuit af te reizen

 • Fiets huren

  Fiets huren

  Op de fiets naar de Grand Prix 2022 toe? Bij ons heeft u de mogelijkheid om fietsen te reserveren. Mocht u hier gebruik van willen maken neem dan contact op met onze receptie.