Direct naar de contentDirect naar de footer

Culinair genieten

Wij begroeten u graag in ons ruim opgezette, sfeervolle restaurant, onze gezellige brasserie en hotelbar. Of het nu om een kop koffie gaat, een lekkere lunch, een gezellige borrel of een uitgebreid diner; u bent van harte welkom!

Menukaarten

Menukaarten

De keukenbrigade, onder leiding van onze chefkok, werkt elke dag vol passie, enthousiasme en aandacht aan (h)eerlijke gerechten. Op deze pagina vindt u al onze menukaarten op een rijtje. Eet smakelijk!

Bekijk onze menukaarten
Birdy's bar

Birdy's bar

Onze hotelbar is de ideale plek om gezellig even bij te kletsen. Formeel of informeel, wij bieden u de beste service. Liever een hapje eten? Ook dit is mogelijk in onze sfeervolle lounge. Bij terugkomst na een dagje Haarlem hebben wij de koffie voor u klaar staan!

Meer informatie
Vis van de chef

Met uw persoonlijke kortingsvoucher in de Valk Exclusief-app profiteert u bij deelnemende hotels dagelijks van het gerecht van de chef en de dinerdeal. Bovendien krijgt u korting op onze smaakvolle wijnen. Heeft u de Valk Exclusief-app al?

Meer informatie
Reviewz
Gemiddelde score:
8,9
1752 beoordelingen
Alle beoordelingen
Lekker eten in een gemoedelijke sfeer
Hotel Haarlem Albert 

Het restaurant is sfeervol met goede bediening, de jongeman die ons bediende was attent. De gerechten waren lekker op smaak en goed bereid.