Direct naar de contentDirect naar de footer

À la carte lunch

Tafel aanvragen

Bij Hotel Haarlem nodigen we u uit voor een gastronomische reis tijdens de à la carte lunch.

Geniet van onze à la carte lunchervaring, waar we u een verfijnde selectie van gerechten presenteren, zorgvuldig samengesteld door onze ervaren chef-koks.

Onze menukaart, geïnspireerd door seizoensgebonden ingrediënten en lokale smaken, biedt een scala aan verrukkelijke opties. Van lichte salades tot warme gerechten en verrukkelijke baguettes, we streven ernaar uw smaakpapillen te verwennen.

Of u nu komt voor een snelle zakenlunch of een ontspannen maaltijd, onze attente service en heerlijke gerechten zullen uw lunchmoment perfect maken. Vanzelfsprekend bent u bij ons ten alle tijden van harte welkom in de nieuwe keuken om een kijkje te nemen.

Bekijk onze menukaart online en maak uw keuze voordat u arriveert, zodat u kunt genieten van een vlotte en heerlijke lunchpauze. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen!

Onze à la carte lunch wordt vanaf 11.30 uur geserveerd.

Allergenen
Wij proberen onze gerechten zo samen te stellen dat gasten met de meest voorkomende voedselallergieën gewoon bij ons kunnen eten. Als u een allergie of intolerantie heeft, meld dit dan bij onze medewerkers. Wij informeren u meteen over de ingrediënten die wij dan in uw gerechten gaan gebruiken. Indien mogelijk, passen wij de samenstelling van de gerechten voor u aan.

Reserveren
U bent van harte welkom! We raden aan om een tafel te reserveren voor de lunch via het kader rechts bovenin, 023-5367500 of via info@haarlem.valk.nl.

Komt u met een groter gezelschap? Vanaf 20 personen kunnen wij een uitgebreid lunchbuffet voor u en uw gasten presenteren. Voor de mogelijkheden, kunt u contact opnemen met de receptie of door hier te klikken.

Goed om te weten

  • Honden zijn welkom in het restaurant, terras, en de hotelbar, mits ze zijn aangelijnd
  • Helaas kunnen eventuele tafelvoorkeuren niet gegarandeerd worden en zijn deze afhankelijk van de beschikbaarheid van de tafels in het restaurant. Uiteraard zullen wij ons inzetten om aan uw tafelvoorkeur te kunnen voldoen

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren