Direct naar de contentDirect naar de footer
Voor elke gelegenheid een gepaste zaal
Voor elke gelegenheid een gepaste zaal
Powered by GooglePowered by Google

Dé plek voor meetings & events

Dé perfecte vergaderlocatie aan de A5 en A9 en beschikt over ruime multifunctionele zalen, met de nieuwste AV apparatuur, verdeeld over 2 etages. Daarnaast beschikt het hotel over een gratis en ruim parkeerterrein, 315 hotelkamers, een restaurant en een sfeervolle bar. Hiermee zijn de mogelijkheden van een zaal huren eindeloos!

Zalenoverzicht

Zalenoverzicht

Onze zalen zijn verdeeld over twee verdiepingen. Alle Amsterdam zalen zijn te vinden op de begane grond en alle Haarlem zalen bevinden zich op de vierde verdieping. Bekijk hier welke zalen we allemaal hebben en welke zaal het beste past bij u.

Bekijk
Zaalarrangementen

Zaalarrangementen

Wij bieden u graag verschillende arrangementen aan om u tijdens uw event te voorzien van een hapje en een drankje. Zo hebben we een speciaal vergaderarrangement of een receptiearrangement.

Bekijk
Overnachten

Overnachten

Wilt u na een drukke vergadering niet meer naar huis rijden? Of wilt u na een groot evenement niet meer met het openbaar vervoer terug? Blijf dan overnachten in één van onze ruime kamers.

Bekijk
Offerte aanvragen
During the whole process, you have been incredibly helpful, supportive and very patient with all of our questions and queries. Nothing ever seemed too much trouble and you definitely ensured the experience was very easy, straightforward and seamless.
Nationale Nederlanden
Het team van Hotel Haarlem zorgde ervoor dat de gasten het allemaal naar hun zin hadden. Mede hierdoor is 4 november '23 voor ons een ‘memorabele’ middag geworden en zal dat altijd blijven. Precies wat wij ons er van tevoren van hadden voorgesteld: mooi, passend, gezellig en heerlijk eten en drinken.
Ab Vriethoff

De voordelen van Hotel Haarlem

  • Goede bereikbaarheid

  • Gratis parkeren met mogelijkheid tot elektrisch laden

  • Zalen tot 1000 personen

  • De nieuwste AV apparatuur