Direct naar de contentDirect naar de footer
Onze zaal uw feest
Onze zaal uw feest
Samen uw feest organiseren
Live muziek mogelijk

Laat uw feest stralen

Bij Van der Valk Hotel Haarlem bieden we een scala aan mogelijkheden om van uw feest een gedenkwaardige gebeurtenis te maken, ongeacht de grootte van uw gezelschap. Of u nu op zoek bent naar een intiem samenzijn of een grootschalig evenement, onze diverse ruimtes en partners staan tot uw beschikking om ervoor te zorgen dat uw feest onvergetelijk wordt.

Feesten met kleinere groepen
Voor intieme feesten met kleinere groepen bieden we de mogelijkheid om onze hippe vide van de hotelbar Birdy's Bar exclusief af te huren, inclusief een feestarrangement op maat. Deze stijlvolle ruimte biedt plaats aan maximaal 30 personen en creëert de perfecte ambiance voor een onvergetelijke bijeenkomst. Laat ons uw feest tot in de puntjes verzorgen. Voor grotere groepen kunnen we een hoek in de hippe Birdy’s Bar reserveren.

Besloten evenementen voor grotere groepen
Groepen vanaf 70 personen kunnen één van onze ruime zalen reserveren voor een besloten evenement, zoals een bedrijfsfeest. Onze professionele Sales Executives staan klaar om u te helpen bij het plannen en aanpassen van uw feest, zodat deze aan al uw wensen voldoet. Bovendien bieden we via onze technische partner, Showrent, een breed scala aan audiovisuele middelen om uw evenement naar een hoger niveau te tillen. Voor entertainment en plezier kunt u contact opnemen met onze partner Djunes, waar u photobooths, DJ booths en zelfs een DJ kunt boeken om uw feest te laten bruisen.

Bij Van der Valk Hotel Haarlem begrijpen we de waarde van het vieren en samenkomen. We zetten ons in om van uw feest een groot succes te maken en te zorgen dat al uw wensen worden vervuld. We kijken ernaar uit om samen met u een onvergetelijk feest te organiseren.

  • Zalenoverzicht

    Zalenoverzicht

    Onze zalen zijn verdeeld over twee verdiepingen. Alle Amsterdam zalen zijn te vinden op de begane grond en alle Haarlem zalen bevinden zich op de vierde verdieping. Bekijk hier welke zalen we allemaal hebben en welke zaal het beste past bij u.

  • Feestarrangement

    Feestarrangement

    U en uw gasten worden ontvangen met een feestelijk glaasje bubbels, waarna u gezamenlijk een proost moment heeft. Mocht u iets anders willen dan hieronder beschreven. Neem dan contact met ons op!