Direct naar de contentDirect naar de footer

Samen brunch in stijl

Bij Van der Valk Hotel Haarlem geloven we dat samenkomen en genieten van heerlijk eten een bijzondere ervaring kan zijn. Daarom nodigen we groepen van verschillende groottes uit om onze brunchopties te ontdekken, waarbij we u verwelkomen in een sfeervolle ambiance en de smaken van onze gewaardeerde keuken delen.

Voor kleine groepen
Voor kleine groepen is er geen betere manier om de dag te beginnen dan met onze Live Cooking Zondagsbrunch, gehouden in ons gezellige restaurant. Hier kunt u genieten van een uitgebreid assortiment aan warme en koude gerechten, inclusief verse broodjes, heerlijke gebakjes en hartige lekkernijen. Onze Zondagsbrunch is de perfecte gelegenheid om te ontspannen en bij te praten met vrienden en familie.

Voor grotere groepen
Wanneer uw groep de 70 personen nadert, bieden we de mogelijkheid om een exclusieve brunch met drankenarrangement te reserveren in een aparte, privéruimte. Deze besloten brunches bieden een intieme setting voor een onvergetelijke brunchervaring. Onze professionele Sales Executives staan tot uw beschikking om u te helpen bij het plannen en aanpassen van uw brunch, zodat deze volledig aan uw wensen voldoet.

Bij Van der Valk Hotel Haarlem staat kwaliteit en gastvrijheid centraal. We streven ernaar om van uw groepsbrunch een memorabel moment te maken, ongeacht de grootte van uw gezelschap. We kijken ernaar uit om u te verwelkomen voor een verrukkelijke brunch in ons hotel.

Informatie

  • Zalenoverzicht

    Zalenoverzicht

    Onze zalen zijn verdeeld over twee verdiepingen. Alle Amsterdam zalen zijn te vinden op de begane grond en alle Haarlem zalen bevinden zich op de vierde verdieping. Bekijk hier welke zalen we allemaal hebben en welke zaal het beste past bij u.

  • Brunch

    Brunch

    Onze Zondagsbrunch is de perfecte gelegenheid om te ontspannen en bij te praten met vrienden en familie.