Direct naar de contentDirect naar de footer
Sfeervolle foyer
Sfeervolle foyer
Goede geluidsinstallatie
De service die u van ons gewend bent

Laat uw receptie schitteren

Bij Van der Valk Hotel Haarlem bieden we de perfecte setting om uw receptie, borrel of bijeenkomst met stijl en elegantie te vieren. Of het nu gaat om een informele samenkomst of een grootschalige viering, onze diverse ruimtes zorgen ervoor dat uw speciale momenten memorabel worden.

Onze Birdy's Bar en twee ruime foyers bieden een scala aan mogelijkheden voor het organiseren van borrels en recepties. In de gezellige sfeer van Birdy's Bar kunnen groepen tot 50 personen genieten van een informele borrel met uitstekende drankjes en hapjes. Voor grotere gezelschappen tot wel 400 personen zijn onze Haarlem en Amsterdam foyers de perfecte luxe ruimtes om een elegante receptie te organiseren. Laat ons ervaren team voor u zorgen, zodat uw gasten kunnen genieten van de beste service en heerlijke hapjes.

Bij Van der Valk Hotel Haarlem begrijpen we de waarde van het vieren van belangrijke momenten en het samenkomen met vrienden en collega's. We streven ernaar om uw borrel, receptie of bijeenkomst tot in de puntjes te verzorgen en uw verwachtingen te overtreffen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en uw reservering te maken. We kijken ernaar uit om samen met u een onvergetelijke receptie te organiseren.

Informatie

  • Zalenoverzicht

    Zalenoverzicht

    Onze zalen zijn verdeeld over twee verdiepingen. Alle Amsterdam zalen zijn te vinden op de begane grond en alle Haarlem zalen bevinden zich op de vierde verdieping. Bekijk hier welke zalen we allemaal hebben en welke zaal het beste past bij u.