Direct naar de contentDirect naar de footer

Afscheid nemen op een mooie manier

Bij Van der Valk Hotel Haarlem begrijpen we dat condoleances bijzondere momenten zijn om te gedenken en te steunen. We bieden een rustige en respectvolle omgeving om uw dierbaren te herdenken en samen te komen om troost te vinden in elkaars gezelschap.

Condoleance met koffie en gebak
Onze Birdy's Bar biedt een waardige plek voor condoleances met koffie en gebak. Hier kunt u in een ontspannen sfeer samenkomen om herinneringen te delen en steun te vinden in de warmte van geliefden en vrienden. We zorgen ervoor dat uw condoleance met zorg wordt behandeld en dat gasten zich welkom voelen.

Condoleance met lunch
Voor diegenen die hun gezelschap vanaf 25 personen willen voorzien van een lunch tijdens de condoleance, bieden we de mogelijkheid om bijvoorbeeld te genieten van onze tafellunch in ons restaurant. Onze tafellunch bestaat uit broodjes, soep en vruchtensappen, en wordt op tafel geserveerd. Onbeperkte koffie en thee zijn inbegrepen om ervoor te zorgen dat uw gasten zich comfortabel voelen tijdens deze moeilijke tijd.

Besloten zalen voor grote gezelschappen
Voor condoleances met een grotere opkomst vanaf 80 personen, stellen we onze ruime zalen beschikbaar voor een meer besloten en persoonlijke ervaring. Onze speciaal ingerichte zalen bieden een discrete omgeving waar u in alle rust uw dierbaren kunt herdenken.

Bij Van der Valk Hotel Haarlem staat onze toegewijde en begripvolle personeel klaar om u te ondersteunen tijdens deze moeilijke momenten. Neem contact met ons op om uw wensen te bespreken en uw condoleance bij ons te plannen. We streven ernaar om de herdenking van uw dierbare op een respectvolle en liefdevolle manier te faciliteren.

Informatie

  • Zalenoverzicht

    Zalenoverzicht

    Onze zalen zijn verdeeld over twee verdiepingen. Alle Amsterdam zalen zijn te vinden op de begane grond en alle Haarlem zalen bevinden zich op de vierde verdieping. Bekijk hier welke zalen we allemaal hebben en welke zaal het beste past bij u.