Direct naar de contentDirect naar de footer
Zalen voor uw wedstrijdbesprekingen
genieten van een uitgebalanceerd sportbuffet

Sportgroepen

Ook wanneer u onderweg bent naar een wedstrijd kunt u bij ons genieten van een uitgebalanceerd sportbuffet.

De sporters verblijven in één van onze 315 comfortabele kamers en genieten ’s ochtends van een heerlijk (aangepast) ontbijtbuffet. Tevens kunnen wij diverse aangepaste lunch –en dinerbuffetten verzorgen. Onze Keukenbrigade is opgeleid om een geheel verantwoord buffet te kunnen bereiden.

Ook hebben wij 20 zalen waar de wedstrijdbesprekingen kunnen plaatsvinden of die kunnen dienen als dokters –of fysioruimte.

Sportpark Nol Houtkamp (www.olympiahaarlem.nl) bevindt zich op loopafstand van ons hotel.

Een wasserij kan natuurlijk niet ontbreken, de vuile sportkleding kan ´s morgens bij de receptie worden afgegeven en zal dan de volgende dag geretourneerd worden.

De perfecte ligging, nabij Amsterdam en nabij uitvalswegen A2 naar Utrecht en A4 naar Den Haag, maakt dat wij de ideale locatie zijn voor uw sportgroep. Ook beschikken wij over een ruim parkeerterrein waar uw bus gratis kan parkeren.

  • Fitnessruimte

    Fitnessruimte

    Tijdens uw verblijf kunt u heerlijk sporten bij Van der Valk Hotel Haarlem. Maak gebruik van onze moderne fitnessapparatuur om in vorm te blijven.

  • Kamer boeken?

    Kamer boeken?

    In één van de 315 gerenoveerde hotelkamers geniet u van een heerlijke nachtrust. De comfortabele bedden en moderne sfeer zorgen voor een fijn verblijf.

Wij staan voor u klaar


Wij staan voor u klaar

Elke vraag of wens kunt u laten weten aan ons

Sales & Banqueting team.

sales@haarlem.valk.nl

+31(0)23 7506111