Direct naar de contentDirect naar de footer
Zalen voor uw wedstrijdbesprekingen
Genieten van een uitgebalanceerd sportbuffet

Ideale verblijfslocatie voor sportgroepen

Bij Van der Valk Hotel Haarlem begrijpen we de unieke behoeften van sportgroepen en bieden we de perfecte accommodatie voor uw verblijf. Of u nu op zoek bent naar een uitvalsbasis voor trainingskampen, wedstrijden of teambuilding, ons hotel is de ideale keuze voor sportgroepen van verschillende disciplines. Hier is wat we te bieden hebben:

Comfortabele overnachtingen
Onze ruime en comfortabele hotelkamers bieden de perfecte rustplaats voor uw sportgroep. Gasten kunnen ontspannen en opladen voor of na hun sportieve inspanningen. Onze gunstige locatie nabij Amsterdam en belangrijke uitvalswegen, zoals de A2 naar Utrecht en de A4 naar Den Haag, maakt ons hotel een strategische keuze voor uw sportgroep.

Sportbuffetten
We hebben speciale sportbuffetten samengesteld voor ontbijt, lunch, diner en snacks. Deze maaltijden zijn ontworpen om de energie en voedingsbehoeften van uw sporters te ondersteunen, zodat ze op hun best kunnen presteren.

Ruimte voor besprekingen en behandelingen
Onze faciliteiten omvatten 20 zalen die ideaal zijn voor wedstrijdbesprekingen, doktersbezoeken of fysiotherapie. Hier kunnen coaches strategieën bespreken en atleten de benodigde zorg ontvangen om in topconditie te blijven.

Sportpark Nol Houtkamp
We zijn trots om te vermelden dat Sportpark Nol Houtkamp, de thuisbasis van Olympia Haarlem (www.olympiahaarlem.nl), op loopafstand van ons hotel ligt. Dit maakt het eenvoudig voor uw sportgroep om de locatie te bereiken en te genieten van de faciliteiten.

Gemakkelijke logistiek
Voor uw gemak bieden we de mogelijkheid om 's morgens vuile was bij de receptie af te geven, die dan de volgende dag schoon en fris wordt geretourneerd. Daarnaast beschikken we over een ruim parkeerterrein waar uw bus gratis kan parkeren.

Bij Van der Valk Hotel Haarlem streven we ernaar om uw verblijf zo aangenaam en efficiënt mogelijk te maken, zodat u zich kunt concentreren op uw sportieve doelen. We kijken ernaar uit om uw team te verwelkomen en uw verblijf tot een succes te maken.

 • Zalenoverzicht

  Zalenoverzicht

  Onze zalen zijn verdeeld over twee verdiepingen. Alle Amsterdam zalen zijn te vinden op de begane grond en alle Haarlem zalen bevinden zich op de vierde verdieping. Bekijk hier welke zalen we allemaal hebben en welke zaal het beste past bij u.

 • Overnachten

  Overnachten

  In één van de 315 gerenoveerde hotelkamers geniet u van een heerlijke nachtrust. De comfortabele bedden en moderne sfeer zorgen voor een fijn verblijf.

 • Fitnessruimte

  Fitnessruimte

  Tijdens uw verblijf kunt u heerlijk sporten bij Van der Valk Hotel Haarlem. Maak gebruik van onze moderne fitnessapparatuur om in vorm te blijven.