Direct naar de contentDirect naar de footer
Grote zalen voor uw event
Alle benodigdheden in huis

Congres

Bent u op zoek naar de ideale locatie voor uw congres? Van der Valk Hotel Haarlem verzorgt uw congres tot in de puntjes. Onze Amsterdamzalen hebben een maximale capaciteit van 600 personen in theateropstelling, hier kunnen tevens tot 15 break-out zalen bij gereserveerd worden.

Tijdens uw congres worden de deelnemers verzorgd met onbeperkt koffie, thee, water, frisdranken en diverse lekkernijen uit de foyer, een uitgebreid lunchbuffet en kunnen zij gebruik maken de nieuwste AV middelen en gratis draadloos internet. ’s Avonds kunnen wij ook een spetterend Live Cooking buffet verzorgen of kunnen zij napraten tijdens een gezellige borrel.

Organiseert u een meerdaags congres? Dan kunnen de deelnemers bij ons blijven overnachten in één van de comfortabele 315 hotelkamers.

Met bus 300 komen uw internationale gasten eenvoudig vanaf Schiphol naar ons hotel, waar zij uitstappen bij halte Europaweg, deze halte is direct vóór het hotel gelegen. Deze bus rijdt ongeveer iedere 5 minuten naar Schiphol en de reistijd bedraagt 25 minuten.

Ook per auto zijn wij goed bereikbaar, Van der Valk Hotel Haarlem is gelegen op steenworp afstand van de snelwegen A5 en A9 en u kunt gratis parkeren op ons terrein, met oplaadmogelijkheden.

Een samenwerking met de Philharmonie, Patronaat, De Lichtfabriek en andere Haarlemse hotels behoort tevens tot de mogelijkheden.

U en uw (internationale) gasten staan centraal, ons team zorgt ervoor dat het u en uw gasten aan niets ontbreekt.

 • Zalenoverzicht

  Zalenoverzicht

  Onze zalen zijn verdeeld over twee verdiepingen. Alle Amsterdam zalen zijn te vinden op de begane grond en alle Haarlem zalen bevinden zich op de vierde verdieping. Bekijk hier welke zalen we allemaal hebben en welke zaal het beste past bij u.

 • Arrangementen

  Arrangementen

  Wij bieden u graag verschillende arrangementen aan om u tijdens uw event te voorzien van een hapje en een drankje. Zo hebben we een speciaal vergaderarrangement of een receptiearrangement.

 • Overnachten

  Overnachten

  In één van de 315 gerenoveerde hotelkamers geniet u van een heerlijke nachtrust. De comfortabele bedden en moderne sfeer zorgen voor een fijn verblijf.

AV Middelen

AV Middelen

Alle onze zalen beschikken over daglicht met zonwering, airconditioning, geluidswerende wanden, akoestisch plafond en de nieuwste AV middelen, zoals BOSE geluidsinstallaties

Meer informatie