Direct naar de contentDirect naar de footer
(H)eerlijke gerechten
(H)eerlijke gerechten
Genieten van een heerlijk diner

Diner

Ook voor een heerlijk diner verwelkomen wij u graag bij Van der Valk Hotel Haarlem.

Wij verzorgen uw diner geheel in stijl in een sfeervolle ambiance. De gerechten uit de traditioneel Franse keuken en vele specialiteiten uit overige keukens zorgen voor een geslaagde avond.

Onze koks werken uitsluitend met verse producten en creëren daarmee tongstrelende gerechten.

Onze bedieningsbrigade verwelkomt u met veel enthousiasme in ons restaurant of in één van onze zalen voor een romantisch diner voor twee, een gezellig familiediner, een etentje met vrienden of wanneer u met een groter gezelschap wenst te dineren.

U kunt van ons culinaire creaties verwachten voor een prettige prijs-kwaliteitverhouding. Uw gastheer/gastvrouw zorgt voor persoonlijke aandacht en gastvrije service.

Wij verwelkomen u graag om de diverse mogelijkheden te bekijken en uw menukeuze door te spreken.

  • Zalen overzicht

    Zalen overzicht

    Onze zalen zijn verdeeld over twee verdiepingen. Alle Amsterdam zalen zijn te vinden op de begane grond en alle Haarlem zalen bevinden zich op de 4e verdieping. Bekijk hier welke zalen we allemaal hebben en welke zaal het beste past bij uw event.

  • Buffetten

    Buffetten

    Heeft u iets te vieren of wilt u gezellig samenzijn met vrienden en/of familie? Vanaf 30 volwassenen verzorgen wij heerlijke uitgebreide buffetten, in een eigen ruimte.

Wij staan voor u klaar


Wij staan voor u klaar

Elke vraag of wens kunt u laten weten aan ons

Sales & Banqueting team.

sales@haarlem.valk.nl

+31(0)23 7506111