Direct naar de contentDirect naar de footer
(H)eerlijke gerechten
(H)eerlijke gerechten
Genieten van een heerlijk diner
Veel mogelijkheden!

Culinair genieten met groepen

Bij Van der Valk Hotel Haarlem begrijpen we dat eten een belangrijk onderdeel is van het samenzijn. Daarom bieden we diverse mogelijkheden voor groepen om samen te dineren, of het nu gaat om een intieme bijeenkomst of een grootschalig evenement. Onze culinaire opties zijn ontworpen om aan al uw wensen te voldoen en om van uw bijeenkomst een smaakvolle herinnering te maken.

Voor kleine groepen
Voor kleinere groepen presenteren we met trots onze uitgeserveerde diners in ons restaurant. Kies bijvoorbeeld het driegangen keuzediner met drankenarrangement, waarbij elke gang twee verleidelijke opties biedt. Laat ons getalenteerde team u en uw gasten in de watten leggen terwijl u geniet van een heerlijke maaltijd in een gezellige setting.

Voor grotere groepen
Als u een grotere groep wilt verwennen, bieden we uitgebreide buffetten aan, inclusief Hollands drakenassortiment. Deze buffetten zijn samengesteld met een breed scala aan gerechten om aan diverse smaken en dieetwensen te voldoen. U kunt kiezen voor een buffet met of zonder dessert, afhankelijk van uw voorkeur.

Exclusieve ruimtes
Voor evenementen van meer dan 70 personen bieden we de mogelijkheid om een aparte ruimte te reserveren, zodat uw groep in alle rust kan genieten van het diner en de bijeenkomst. Onze professionele Sales Executives staan klaar om u te helpen bij het plannen van uw groepsdiner, zodat het perfect past bij uw wensen. Breid uw diner bijvoorbeeld uit met een piano, of huur microfoons om uw gezelschap toe te spreken.

Bij Van der Valk Hotel Haarlem streven we ernaar om uw groepsevent buitengewoon te maken met heerlijke gerechten en uitstekende service.

  • Zalenoverzicht

    Zalenoverzicht

    Onze zalen zijn verdeeld over twee verdiepingen. Alle Amsterdam zalen zijn te vinden op de begane grond en alle Haarlem zalen bevinden zich op de vierde verdieping. Bekijk hier welke zalen we allemaal hebben en welke zaal het beste past bij u.

  • Dinerarrangementen

    Dinerarrangementen

    Heeft u iets te vieren of wilt u gezellig samenzijn met vrienden en/of familie? Vanaf 30 volwassenen verzorgen wij heerlijke uitgebreide buffetten, in een eigen ruimte.