Direct naar de contentDirect naar de footer

À la carte diner

Tafel aanvragen

Bij Restaurant Martinus draait alles om het bieden van een buitengewone dinerervaring.

Onze attente bediening en onberispelijke presentatie zorgen ervoor dat elk gerecht een feest voor uw smaakpapillen wordt. Onze menukaart is een weerspiegeling van verfijning en creativiteit, samengesteld met oog voor lokale ingrediënten en internationale smaken. Van heerlijke voorgerechten tot smaakvolle hoofdgerechten en decadente desserts, elke keuze is een streling voor de zintuigen.

Verken onze heerlijke gerechten online en bereid u voor op een avond van verrukkelijke smaken en ongeëvenaarde gastvrijheid.

U kunt dagelijks dineren vanaf 17:00 tot 22:00 uur.

Allergenen
Wij proberen onze gerechten zo samen te stellen dat gasten met de meest voorkomende voedselallergieën gewoon bij ons kunnen eten. Als u een allergie of intolerantie heeft, meld dit dan bij onze medewerkers. Wij informeren u meteen over de ingrediënten die wij dan in uw gerechten gaan gebruiken. Indien mogelijk passen wij de samenstelling van de gerechten voor u aan.

Reserveren
U bent van harte welkom in ons restaurant! We raden aan om een tafel te reserveren voor uw diner via het kader rechts bovenin, 023-5367500 of info@haarlem.valk.nl.

Goed om te weten

  • Honden zijn welkom in het restaurant, terras, en de hotelbar, mits ze zijn aangelijnd
  • Helaas kunnen eventuele tafelvoorkeuren niet gegarandeerd worden en zijn deze afhankelijk van de beschikbaarheid van de tafels in het restaurant. Uiteraard zullen wij ons inzetten om aan uw tafelvoorkeur te kunnen voldoen.

Reserveer uw tafel

Voor dit hotel zijn andere leeftijdscategoriën van toepassing, controleer uw groepssamenstelling.
Het maximumaantal voor één van de leeftijdscategoriën is overschreden, controleer uw groepssamenstelling.
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het opgegeven gezelschap
De geselecteerde datum is niet beschikbaar voor het gekozen hotel

Gewenst tijdstip

Selecteer een datum alvorens een tijdstip te selecteren