Direct naar de contentDirect naar de footer

Onze menukaart

Vanaf 10 september 2018 vernieuwen wij ons restaurant. Vanaf deze periode bent u van harte welkom in ons tijdelijke restaurant met aangepaste menukaart voor ontbijt, lunch en diner of voor een drankje in de geheel vernieuwde hotel bar.

Voorgerechten

Voorgerechten

De keukenbrigade bereidt voor u de lekkerste voorgerechten voor
  • Gerookte zalm op traditionele wijze

    9,25

    Kappertjes | rode ui | toast

  • Rundercarpaccio

    9,25

    Pesto | Parmezaanse kaas | rucola | gebrande zaden

  • Hollandse garnalen classique

    11,75

    Ijsbergsla | whiskey-cocktailsaus

  • Couscous Salade *

    14,00

    Gemarineerde paddenstoelen| mesclum | yoghurt-muntdressing| papadum

    * Vegetarisch
    klein 10,50
  • Tomatensoep *

    5,75

    Croutons

    * Vegetarisch

Wij serveren standaard vanaf 17.00 uur brood met room- en kruidenboter. 

Extra brood brengen wij in rekening.

Soepen

Soepen

Soepen gemaakt met eigen verse ingrediënten
  • Tomatensoep *

    5,75

    croutons

    * Vegetarisch
Vegetarische gerechten

Vegetarische gerechten

Ook voor de vegetarische eter is er bij ons genoeg keus
  • Risotto *

    16,75

    Bospaddenstoelen | Parmezaan | verse kruiden

    * Vegetarisch

Bij al onze hoofdgerechten serveren wij u verse groente en frites. Tevens mag u gebruik maken van ons salade buffet. Op verzoek serveren wij u graag een tweede verse groente of extra (aardappel)garnituur

Visgerechten

Visgerechten

Variërende visgerechten, een gerecht voor elke liefhebber
  • Visspecialiteit – Saltimbocca

    22,50

    Zeeduivel met 24 maanden gerijpte Serrano ham, Salie,

    Rucola en een frisse limoenrisotto

  • Op de huid gebakken zalm

    19,75

    Spinazie | tomaat | remouladesaus

Bij al onze hoofdgerechten serveren wij u verse groente en frites. Tevens mag u gebruik maken van ons salade buffet. Op verzoek serveren wij u graag een tweede verse groente of extra (aardappel)garnituur

Vleesgerechten

Vleesgerechten

Onze chefkoks maken van elk hoofdgerecht een geweldig bord
  • Tournedos

    24,50

    Geroosterde seizoensgroenten | saus naar keuze*

  • Schnitzel

    16,75

    champignons

  • Kipsaté

    18,75

    Atjar| kroepoek | pindasaus

Bij al onze hoofdgerechten serveren wij u verse groente en frites. Tevens mag u gebruik maken van ons salade buffet. Op verzoek serveren wij u graag een tweede verse groente of extra (aardappel)garnituur

* U heeft keuze uit de volgende sauzen: Pepersaus |rode wijnsaus | champignon roomsaus | stroganoffsaus 

** De gerechten tournedos en schnitzel zijn ook naturel of met saus naar keuze te bestellen.​

Desserts

Desserts

Onze desserts zijn een geweldige afsluiter van een mooie culinaire avond
  • Citroen tartelette

    7,95

    merengue

  • american cheesecake

    7,50

    rood fruit compôte

  • van der valk sorbet

    7,75

    vers fruit | vanille-, banaan-, aardbei-ijs | druivensap | slagroom

  • vers fruit met slagroom

    7,75