Direct naar de contentDirect naar de footer

Grand Prix 2024

De kijkcijfers blijven maar stijgen en de Nederlandse racefans reizen de hele wereld over om hem in actie te zien. Het succes van Max Verstappen in de Formule 1 heeft van velen in Nederland een racefan gemaakt!

Naast het team van Red Bull Racing komen de grote raceteams als Red Bull en Mercedes, met wereldkampioenen Verstappen en Hamilton, ook naar Zandvoort. Ronkende motoren, gierende banden en duizenden racefans op de tribune in Nederland; voor de Nederlandse racefans een droom die uitkomt!

Informatie DutchGP.nl

Bekijk onderstaand filmpje

Overnachtingsmogelijkheden

Overnachtingsmogelijkheden

Indien u voor uzelf of uw bedrijf informatie wilt over overnachtingsmogelijkheden tijdens dit unieke evenement kunt u contact opnemen met de Sales afdeling:

+31(0)23 7506111
Sales@haarlem.valk.nl
 • Parkeren Hotel Haarlem

  Parkeren Hotel Haarlem

  Het hotel is bereikbaar zonder ticket of toegangsbewijs. Per kamer is er 1 parkeerplaats beschikbaar bij het hotel, komt u met meer auto's? Er is een toeslag van toepassing en een beperkte beschikbaarheid, geef dit tijdig door aan onze receptie.

 • Vervoer

  Vervoer

  Wilt u met de een speciale shuttle service naar de Grand Prix? Reserveer dan bij Marcel (0645396561) of Rogier (0646318646). De kosten bedragen €25,- per persoon, per rit.

  Speciaal voor het event rijden er tijdens de Dutch Grand Prix ook een groot aantal extra treinen en bussen. Het is tijdens het raceweekend niet toegestaan om je fiets mee te nemen in de trein. U kunt uw reis het best zelf plannen op Google Maps of 9292OV. Zie ook dutchgp.com

 • Fiets huren

  Fiets huren

  Fietsen naar het circuit is debeste optie. Voor fietsers, brommers en scooters zijn meerdere (brom)fietsenstallingen ingericht. Alle (brom)fietsenstallingen zijn gratis en er is de gehele dag toezicht. Vanaf deze stallingen is het maximaal nog 15 minuten wandelen naar de ingang van Circuit Zandvoort (afhankelijk van uw gate).De organisatie adviseert op een (brom)fietsplek te reserveren: Link

''Intensief contact gehad met Hotel van der Valk Haarlem om de Dutch Grand Prix dagen met een groep van 48 man goed georganiseerd te krijgen en soepeltjes te laten verlopen.!''

Dit alles is naar uiterste tevredenheid geregeld en uitgevoerd door het vriendelijke personeel van Van der Valk Haarlem. Met onze speciale dank aan Anoushka. We komen zeker weer terug voor een volgend event.

- Team AutoJobs Professionals.