Direct naar de contentDirect naar de footer

AUTO PARKEREN SCHIPHOL

AUTO PARKEREN SCHIPHOL

Auto parkeren? Schiphol heeft vele opties. Maar niet iedereen heeft geluk dichtbij luchthaven Schiphol te wonen. Gaat u op reis en rijdt u met de auto naar het vliegveld? Dan kunt u als onze gast gratis uw auto parkeren dichtbij Schiphol.

Boek een voordelig verblijf in ons Van der Valk hotel Haarlem. Vanuit ons hotel bent u met het openbaar vervoer of met onze shuttle snel bij de vertrekhal voor uw vlucht. Zo bespaart u enorm op het dure parkeren wanneer u met de auto naar Schiphol komt. Vooral de kosten wat betreft het auto lang parkeren bij Schiphol zijn enorm. Vliegt u laat in de nacht of in de vroege ochtend? Dan kunt u ontspannen op reis na een goede nachtrust in een van onze ruime kamers.

GENIETEN VAN VOORDELIGE LUXE EN DE AUTO PARKEREN BIJ SCHIPHOL

Voor alle Van der Valk hotels geldt dat u tegen een lage kamerprijs omgeven door goede faciliteiten en luxe bij ons logeert. U kunt rekenen op een heerlijk comfortabel bed, een uitstekend ontbijtbuffet en goedkoop de auto parkeren bij Schiphol in ons Van der Valk hotel Haarlem. U staat niet met spanning in de file om uw vlucht te halen en gaat heerlijk uitgerust op reis. Wilt u profiteren van deze mogelijkheid en uw auto parkeren bij Schiphol? Boek dan zover mogelijk vooruit.

MET HET HELE GEZIN OF DE HOND OP REIS VANAF SCHIPHOL

Gastvrijheid binnen een sfeervolle omgeving staat bij ons voorop. Bestaat uw reisgezelschap uit een grotere groep? Maak dan gebruik van onze ruime familiekamers en het gratis de auto parkeren bij Schiphol. U kiest voor een Economy kamer met een mooie inrichting, of voor een luxe kamer met een eigen regendouche of bad. Gaat de hond mee op reis, of reist u met een hulphond. Dan hebben wij een aantal kamers beschikbaar voor u en uw dier. Uiteraard kunt u dineren in ons eigen restaurant met een voordelige menu. En dan bespaart u ook nog aanzienlijk op het auto parkeren bij Schiphol.

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod