Direct naar de contentDirect naar de footer

Gratis parkeren Haarlem

Een weekendje weg in Haarlem of op bezoek voor zaken? Dan spreekt het voor zich dat u op zoek bent naar gratis parkeren in Haarlem. Een klein fortuin betalen aan parkeertickets doet niemand graag en bovendien kost het ook altijd heel wat tijd om een goede plek te vinden. De oplossing? Het Van der Valk Hotel Haarlem voor gratis parkeren nabij Haarlem. Hotelgasten en bezoekers aan het restaurant parkeren gratis op ons ruime parkeerterrein. Gratis parkeren? Haarlem centrum heel vele opties!

WAAR GRATIS PARKEREN NABIJ HAARLEM?

Parkeren in Haarlem is gratis als u kiest voor Van der Valk Hotel Haarlem. Gelegen nabij de A9 en op slechts enkele honderden meters van afslag Haarlem Zuid/Zandvoort van de N205 is ons hotel de ideale uitvalsbasis om de nabije omgeving te verkennen. Met maar liefst 409 parkeerplaatsen en zelfs speciale busplekken vindt u bij ons altijd wel een plekje. Kies voor een comfortabel verblijf in ons hotel en daar krijgt u niet alleen de optie bij van gratis parkeren nabij Haarlem, maar bovendien ook heel wat opties. Met het OV Haarlem of Amsterdam bereiken? Dat is geen enkel probleem. Genieten van ons shuttleservice die u in het centrum afzet? Maak er gerust gebruik van. Uw elektrische auto opladen? Ook dat kan.

VAN DER VALK HOTEL HAARLEM: LUXE EN COMFORT

Naast gratis parkeren nabij Haarlem zijn er nog tal van redenen om voor het Van der Valk Hotel Haarlem te kiezen. Betaalbare luxe met heel wat gastronomische mogelijkheden van topkwaliteit? Een comfortabele kamer met de optie om een fiets te huren? Speciale wensen die voor u van groot belang zijn? Van der Valk Hotel Haarlem heeft het allemaal. Al onze kamers zijn voorzien van gratis wifi en een balkon of terras.

Gratis parkeren nabij Haarlem kan bij het Van der Valk Hotel Haarlem. Dat combineren met een verblijf in het Van der Valk Hotel Haarlem? Bekijk zeker onze arrangementen!

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod