Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Haarlemmermeer

Haarlemmermeer is een gemeente in Noord-Holland en een aangename bestemming om te verblijven tijdens een weekendje weg in eigen land. Bovendien ligt de gemeente Haarlemmermeer dichtbij Schiphol Airport en liggen grote steden zoals Amsterdam en Haarlem op een steenworp afstand. Daarom heeft het zeker meerwaarde om een overnachting te boeken in ons Van der Valk Hotel Haarlemmermeer. Ideaal als u uitgerust wilt beginnen aan uw vlucht naar het buitenland. Rondom het hotel is er voldoende gratis parkeergelegenheid, ook voor elektrische auto's. Binnen no time bent u in het stadscentrum van Haarlem of bezoekt u een andere attractie in de buurt.

Waarom u verblijft in ons hotel Haarlemmermeer

Schiphol Airport is een belangrijke toeristische trekpleister in Haarlemmermeer. Toch is dat niet het enige dat Haarlemmermeer u te bieden heeft. Het Haarlemmermeerse Bos is een schitterend recreatiebos dat u uitnodigt om optimaal te ontspannen. Een fantastische bestemming na een intensieve dag vergaderen of een dagje Amsterdam of Haarlem. Verder zijn er in Haarlemmermeer ook enkele bekende musea te vinden. Ideaal als u liefhebber bent van historie en cultuur. Kom daarom overnachten in ons hotel Haarlemmermeer en profiteer van alles dat Haarlemmermeer u te bieden heeft. Wij zorgen ervoor dat het u nergens aan ontbreekt en later met veel plezier terugkijkt op uw verblijf in ons hotel.

Boek online een kamer in ons hotel Haarlemmermeer

Toe aan een ontspannen weekendje weg met uw partner of op zoek naar een locatie voor een zakelijke meeting? Boek een kamer of vergaderzaal in ons hotel Haarlemmermeer. Wij zijn de ideale locatie voor uw evenementen en congressen. Bovendien beschikt ons hotel over een sfeervol restaurant of kunt u een drankje doen in onze gezellige hotelbar. Bij Van der Valk ontvangt u altijd een gratis kopje koffie en betaalt u geen reserveringskosten bij het boeken van een hotelkamer. Geniet ook met volle teugen van onze heerlijke wildgerechten die worden bereid door onze chef-kok. Kom uitwaaien in de duinen of leer dankzij onze arrangementen Haarlemmermeer wat beter kennen.