Direct naar de contentDirect naar de footer

Een mooi hotel bij IJmuiden? Het Van der Valk hotel Haarlem is een fantastisch idee!

Zoekt u een mooi hotel IJmuiden? Het leuke Van der Valk hotel in Haarlem is een goede optie voor u. Het ligt op slechts een half uurtje rijden van IJmuiden. Het Van der Valk Hotel Haarlem biedt u 315 comfortabele kamers en suites in de prachtige stad Haarlem. Het stadscentrum van Haarlem bevindt zich op 20 minuten loopafstand. Wat erg fijn is bij dit hotel IJmuiden is dat je gratis kunt parkeren op het parkeerterrein van het hotel. Dit is voor de hotelgasten een extra prettige service. Ook zijn er speciale oplaadpunten beschikbaar voor elektrische auto's. Er zijn vier Tesla oplaadpunten en een gewoon oplaadpunt. Zo kunt u uw auto gewoon laten opladen terwijl u fijn uitrust in het hotel.

BOEK EEN HOTEL BIJ IJMUIDEN

GENIET VAN DE GASTVRIJE KEUKEN IN DIT HAARLEM HOTEL IJMUIDEN EN OMGEVING

Natuurlijk is het fijn dat u heerlijk kunt ontspannen in dit Haarlem hotel IJmuiden en omgeving, maar ook aan uw eetlust wordt gedacht! Zo kunt u in het gastvrije restaurant terecht voor een heerlijk à la carte menu. Het restaurant is sfeervol ingericht, met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Dit restaurant is ook zeer geschikt voor zakelijke besprekingen. Wilt u liever een kleine hap tussendoor eten? Onze hotelbar biedt een gezellige, ongedwongen sfeer. Het klantvriendelijke personeel in hotel IJmuiden en omgeving helpt u graag bij uw keuze.

IDEALE UITVALSBASIS OM ACTIVITEITEN TE ONDERNEMEN

Wilt u naast ontspannen graag leuke activiteiten ondernemen? Dat is bij dit Haarlem hotel IJmuiden en omgeving zeker geen probleem! U bevindt zich zeer dicht bij het historische centrum van Haarlem. Tussen de grachten, hofjes en pittoreske straatjes zijn leuke winkeltjes te vinden. Wilt u wat kunst en cultuur opsnuiven? Dan kunt U bijvoorbeeld het Frans Hals museum bezoeken, om prachtige schilderijen te bewonderen. U bevindt zich op een steenworp afstand van de stranden van Bloemendaal en Zandvoort. Daar kunt u tussen de duinen lopen of heerlijk over de boulevard struinen. Wilt u liever naar een zeer grote wereldstad? Amsterdam ligt om de hoek! Daar ligt het beroemde Rijksmuseum, wat ideaal is voor een dagtrip. Wilt u meer tips of adviezen? Vraag hiernaar bij onze medewerkers. U zult in ieder geval een onvergetelijke trip hebben bij dit hotel!