Direct naar de contentDirect naar de footer

Hotel Schiphol gratis parkeren

GRATIS PARKEREN BIJ EEN HOTEL GELEGEN NABIJ SCHIPHOL?

Logeren in het Van der Valk hotel vlakbij Schiphol gratis parkeren maakt het mogelijk om uw vroege vlucht vanaf het vliegveld zonder stress te bereiken. Rust heerlijk uit in een van onze ruime en comfortabele kamers. Tijdens het overnachten bij Schiphol met gratis parkeren nodigen we u graag uit om gratis gebruik te maken van onze faciliteiten. Zo bent u bij het overnachten Schiphol met gratis parkeren omringd door luxe en comfort. Kortom: hotel Schiphol? Gratis parkeren maakt het net iets leuker!

BIJ UW HOTEL SCHIPHOL GRATIS LANG PARKEREN

Maak handig gebruik van de mogelijkheid om niet in de file te hoeven staan op weg naar het vliegveld. Maak gebruik van de handige shuttle vanaf ons Van der Valk hotel Haarlem en bespaar flink van onze hotels bij Schiphol met gratis parkeren. U stalt de auto veilig en gaat met het openbaar vervoer of de shuttle naar de vertrekhal. Bent u laat in de nacht terug in Nederland na een lange vlucht? Geen probleem. In ons hotel met gratis parkeren Schiphol overnacht u voordelig en rijdt u na een luxe ontbijtbuffet de volgende dag op uw gemak naar huis. Ons hotel Schiphol met gratis parkeren boekt u voordelig en snel.

LUXE FACILITEITEN TEGEN EEN VOORDELIG TARIEF IN ONS HOTEL SCHIPHOL MET GRATIS PARKEREN

Ons hotel bij Schiphol met gratis parkeren ligt op slechts 20 minuten loopafstand van het centrum van Haarlem. Via de snelwegen bereikt u ons eenvoudig vanuit heel Nederland. Gaat uw hond mee op vakantie? Uiteraard is uw trouwe viervoeter in een aantal van onze kamers van harte welkom. Wanneer u met het hele gezin op vakantie gaat is het prettig om gebruik te maken van onze ruime en zeer voordelige familiekamers. Kiest u voor een ligbad of een regendouche? In ons hotel bij Schiphol met gratis parkeren vindt u beide, zelfs in de meeste economy kamers. Boek uw hotel bij Schiphol met gratis parkeren bij Schiphol zo vroeg mogelijk. Zo profiteert u van de laagste kamertarieven. .

Overtuigd? Bekijk direct ons kameraanbod